מה עתיד לצאת להגיע לארץ בחודשים הקרובים?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה עתיד לצאת להגיע לארץ בחודשים הקרובים?
    קובי
    05/02/2020

שלום,
    מחפשים עגלה
    מה עתיד לצאת ששווה לחכות?
    נשמח לשמוע אם יש משהו חדש באופק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/02/2020

שלום קובי,

אין איזה משהו חדש שצריך להגיע, השנה רוב המותגים בעיקר שדרגו את הקיים ולא נרשמו דגמים מהפכניים. 2 יצרנים יצרו עגלה חשמלית שהמנוע אמור להקל בדחיפה בעליה את הדחיפה ולבלום מידית אם העגלה בורחת מהיד בירידה, המנוע יוצר עגלה כבדה וגם יקרה ולכן לא נראה לי שנראה זאת בישראל, גם אם כן אני בספק אם ימכרו יותר מכמה יחידות בודדות.
    בנוסף צריך לקחת בחשבון ש95% מהעגלות מיוצרות בסין וגם אם היה אמור להגיע משהו, אם זה לא יצא מסין, צפוי שיהיה עיכוב משמעותי כי כרגע רוב המפעלים סגורים קרוב לחודש, גם בגלל החג הסיני ובסיום החג זה המשיך בגלל הקורונה.

לאור אלו ההמלצה שלי להתמקד בקיים, כרגע אני לא רואה לחץ עתידי של חוסרים אבל תשובה מדויקת לכך נקבל רק בעוד שבוע/שבועיים, אם המפעלים לא יחזרו לעבוד או שהנמלים בסין יהיו סגורים, אז לא רק שיהיו חוסרים, גם המחירים יעלו. נכון לעכשיו אני רגוע ולא ממליץ להילחץ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו