טיולון לגיל שנה וארבעה חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לגיל שנה וארבעה חודשים
    שני
    08/02/2020

היי,
    אשמח לעזרה לגבי טיולון עבור תינוק בן שנה וארבעה חודשים.
    חשוב לי קודם כל הבטיחות, לאחר מכן שיהיה עם נוח לקיפול וקל משקל (אני בהריון אז לא רוצה משהו מסיבי וכבד, פשוט רוצה שיהיה לי נוח לטייל עם הגדול). הסתכלנו על מספר דגמים וכרגע הכי התחברתי לספורטליין וייפר, אבל החסרון שלו שהוא מעט כבד (יחסית לטיולונים אחרים). אהבתי במיוחד שהמעבר מישיבה לשכיבה הוא עם לחצן בניגוד לרוב הדגמים האחרים שעם שרוך.
    אשמח להמלצות ותובנות נוספות.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/02/2020

שלום שני,

לדעתי הוא אחד המוצלחים שיש, אין הרבה אופציות עם לחצן וזה גם המנגנון שמעלה את המשקל, אם רוצים להוריד משקל אז צריך להתפשר על מנגנון עם שרוך ולא לחצן.
    יש גם את טיולון מאמ טיקטק שלדעתי גם מוצלח, לדעתי הוא לא יותר קל מהוייפר אבל טיפה יותר נוח לקיפול ומעט יותר קומפקטי. לוייפר גגון גדול יותר וסל חפצים גדול יותר.

עוד נקודה לגבי משקל, לדעתי זה לא ממש קריטי קילו שתיים יותר או פחות אם יש מעלית או גרים בקומת קרקע, זה אומר שלא צריך להרים את העגלה חוץ מלרכב (עניין של מספר מועט של שניות). בהליכה לא מרגישים את המשקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו