שאלה על עגלה לאחים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה על עגלה לאחים
    סגל
    10/02/2020

ההפרש ביניהם יהיה שנתיים וחצי, ואנחנו מעוניינים להשקיע בעגלה כי אורח חיינו כולל נסיעות בתחבורה ציבורית (רכבות) והרבה הרבה הליכה ברגל.
    ניסינו כמה עגלות בחנות, הבייבי מונסטר צרה וצפופה לילד, הקוקו ביבה נוסעת מאוד "כבד" כשיושבים שם שני ילדים (ניסינו)
    עלתה אופציה לרכוש יד 2 את בוגבו דונקי במחיר זול ובמצב מצויין
    האופציה הזאת הכי קורצת לי היות והכיוונים של הטיולונים יכולים להיות לכיוון ההורים וזה משהו שהכי הכי חשוב לי ואין בעגלות אחרות, עד עכשיו בן השנתיים וחצי יושב עם הפנים אלי ואנחנו משוחחים בזמן ההליכות... (ניסינו למצוא סטרול אייר וללא הצלחה...)
    היא מאסיבית מאוד אבל נוסעת בקלות מפתיעה שזה יתרון עצום בשבילי ...
    השאלה שלי האם אני לא מפספסת משהו,
    האם היא נוחה לילדים ולהורים ועד איזה גיל...
    (אין לנו רכב, יש מעלית סטנדרטית, אני לא גבוהה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על עגלה לאחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/02/2020

שלום סגל,

הבוגבו כבדה ומסורבלת לקיפול וזה משהו שצריך להילקח בחשבון לתחבורה ציבורית (צריך לפרק את 2 המושבים/אמבטיה טרם הקיפול). אם זה לא מרתיע אז אכן היתרון שלה בניוד, מושבים דו כיוונים (השכיבה לא ישרה אלא אם שקע, חשוב לציין שיש תינוקות שפחות אוהבים לישון בזווית הזו). יחסית רחבה אז הייתי ממליץ למדוד את המעלית והעגלה ולוודא שנכנסת. יש לה יתרון שהיא יכולה לשמש כעגלת יחיד.
    אני תמיד מציין כמה זה חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה ככל הניתן, מחקרים הראו בלי צל של ספק שהלשוחח יוצר תינוק ואחר כך ילד הרבה יותר משכיל!

לגבי סטרולי אייר, היא יותר צרה מהמונסטר ככה שהייתי ממליץ לוותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו