מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטת בין כמה סוגי עגלותשמחה10/02/2020
היי,
אני חושבת ממש ברצינות על עגלה של ספורט ליין דגם הסיילו.
מה החסרונות שאני צריכה לשים לב אליהם?
כנ"ל אני מקבלת הרבה המלצות על עגלת הסייבקס מיוס 2.
מה החסרונות אצלה?
עוד דגמים שראיתי ונראלי עונים על הצרכים של של מאמאס אנג פאפס. אבל היא הרגישה לי קצת יותר מסורבלת....
אני עם רכב, בלי יותר מידי מדרגות
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר10/02/2020שלום שמחה,
יש כמה גרסאות לסיילו, היתרון בעיקר במחיר והתמורה הטובה.
נוחה לקיפול ומאוד קומפקטית, יחסית מרווחת.
בניוד היא לדעתי בינונית, בגרסאת הXL או פרימיום מעט יותר נוחה לניוד אבל יותר כבדה.
אני פחות אוהב את מושב הטיולון שלא מגיע לזווית של 90 מעלות או קרוב לכך במצב היושב (כלומר יש שיפוע קל).
הגגונים סבירים. רק בפרימיום (עדיין לא נמכרת בחנויות, עניין של מספר ימים) תהיה רשת איוורור לאמבטיה שלדעתי חובה.
לגבי המיוס, כאן לדעתי זה בעיקר טרנד, אני לא מוצא הרבה הצדקה למחירה, כאשר המיוס 1 נמכרה סביב ה-3000-3200 ש"ח היה הגיון לדעתי. הגלגלים קטנים ולכן נוחות הניוד בינונית וככל שהדרך תהיה משובשת כך הנוחות הזאת עוד תרד לדעתי.
הטיולון עשוי מרשת, לדעתי פחות תומך ממושב קשיח. לא ניתן לקפלה עם הטיולון שהוא פונה אליכם. אין ידית טלסקופית ולכן קשה לעלות ולרדת מדרכות, האמבטיה יחסית כבדה.
היתרונות העקריים, עיצוב, משקל קל לשלדה + טיולון (בערך קילו פחות מהסיילו הרגילה וכמעט 2 פחות מהפרימיום), קיפול קומפקטי ונוח לביצוע.
מאמאס אנד פאפאס יחסית כבדה אבל דגם הפליפ לדעתי מציע יתרון של נוחות קיפול ונוחות ניוד עדיפה על 2 הדגמים שציינתי למעלה. המושב לדעתי תומך טוב יותר מ-2 הדגמים שציינתי מעלה.
הייתי ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר או בובקט שמציעות משקל קל, קיפול נוח וקטן עם הטיולון לשני הכיוונים, נוחות ניוד עדיפה על כל הדגמים לדעתי (בעיקר בדרך משובשת) ומושב יצוק כמו בארמדילו עם זווית ישיבה של כ- 90 מעלות. גגונים יותר גדולים ורשת איוורור באמבטיה.
המחירים דומים לאלו של הסיילו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)