התייעצות על בוסטר מקסי קוזי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על בוסטר מקסי קוזי
    טלי
    11/02/2020

קובי שלום,

מבקשת את המלצתך על בוסטר שיתאים לילד קטן יחסית - גובה 1 מטר, משקל 14 ק"ג בגיל 5. הכיסא בטיחות שלנו מתחיל להיות צפוף ולא נוח וממילא מתאים רק עד גובה 1.05 מ.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/02/2020

שלום טלי,

למשקל 14 ק"ג צריך בוסטר עם רצועות. בוסטר גב ללא רצועות מתאים ממשקל 15 ק"ג. עם רצועות הייתי ממליץ על גרקו נאוטליוס או צ'יקו מייפיט, שניהם עד 30 ק"ג עם רצועות, לא שהמשקל זה הנושא אבל עקב כך הם יותר מרווחים לילדים, כמובן שהייתי ממליץ לבדוק אותם יחד עם הילד טרם הרכישה, גם עם לבוש עבה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות על בוסטר - המשך

טלי
    11/02/2020

תודה רבה על ההמלצות.

שאלה נוספת,
    ראיתי בוסט של מקסי קוזי שעומד בתקן I-size, בוסטר Maxi Cosi Kore Pro - עליו רשום שהוא מתאים לא לפי משקל אלא לפי גובה והוא מגובה 1 מטר. גם הוא ללא רצועות פנימיות. האם הוא יכול להתאים?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/02/2020

שלום טלי,

אני מבין אבל ככל הידוע לי צריכים להתקיים 3 דברים: הגובה, מעל גיל 3 ומעל 15 ק"ג.
    הייתי ממליץ לבדוק זאת עם בטרם אולי ניתן להשתמש ללא הרצועות כי הילד כבר בגיל 5 וגבוה.

אצלי הילדים היו חגורים בכיסא בטיחות/בוסטר רצועות עד גיל 6-7 שנים למרות שהיו הרבה מעבר ל- 15, הגובה ובוודאי שהגיל, בכל אופן זה יותר בטיחותי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו