התלבטות בין עגלות קומפקטיות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות קומפקטיות
    שרה
    16/02/2020

היי
    מתלבטת על כמה סוגי עגלות. לי חשוב קומפקטיות ומשקל.
    סייבקס איזי אז טוויסט
    סייבקס מיוס
    מאמס אנד פאפס אורבו
    אי קנדי
    ובאמפ ריידר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    16/02/2020

שלום שרה,

אני פחות ממליץ על איזי טוויסט בתור עגלה וגם בתור טיולון לדעתי יש דגמים עדיפים. כנ"ל לגבי באמפריידר
    המיוס והאורבו כבר יותר עגלות, יותר מרווחות, יותר נוחות לניוד, עם אמבטיה רצינית יותר ולכן לדעתי עדיפות. מבין השתיים המיוס יותר קלה במשקל, יותר קומפקטית, יותר נוחה לקיפול ומעט יותר נוחה לניוד.
    לגבי אי קנדי אני פחות ממליץ, הקיפול מסורבל וככל שידוע לי כרגע אין יבוא סדיר למותג מה שיכול להוביל לקושי בקבלת שירות תיקונים עתידי (בעיקר לטווח הרחוק).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומבין ספורטליין סיילו וסייבקס מיוס?

שרה
    16/02/2020

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2020

שלום שרה,

הספורטליין זולה משמעותית, בדגמי הXL/פלטינום לדעתי גם יותר נוחה לניוד. גם ניתנת לקיפול עם הטיולון לשני הכיוונים, במיוס רק לכיוון הנסיעה.
    המיוס יותר קלה, המושב מגיע לזווית ישיבה טובה יותר לדעתי. הקפיצים יותר טובים לדעתי. אם אלו מצידים פער מחיר כלכך גדול? לדעתי לא אבל זה שיקול שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב אני רואה שאתה סוכן של בייבי בוס. ראיתי שיצאה עגלה בובקט משולבת שמזכירה מאוד את הבוגבו בי. מה אתה אומר עליה?

שרה
    17/02/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    17/02/2020

שלום שרה,

בדרך כלל כשמתלבטים על ספורטליין אני מזכיר אותה, יש רק בעיה אחת, 2 המשלוחים הראשונים אזלו לחלוטין ואין להשיג. משלוח הבא נכנס עוד שבועיים ולדעתי רובו כבר מוזמן אם לא כולו.
    המשלוח שהיה אמור להיכנס אחריו כרגע הולך להתעכב בגלל המצב בסין. אז מדובר לדעתי בעגלה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף לדעתי. לדעתי יש לה המון יתרונות גם על הבי והיא עולה כמחצית ממנה ולכן לא מפתיע אותי הביקוש הגבוהה.

יש גם דגם טייגר שמציע גלגלים גדולים יותר וסל חפצים גדול יותר, המחיר טיפה יותר גבוה ומהטייגר יש עוד מלאי. גם הוא לא גבוה

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עזרת לי מאוד...

שרה
    18/02/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו