מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלות קומפקטיותשרה16/02/2020
היי
מתלבטת על כמה סוגי עגלות. לי חשוב קומפקטיות ומשקל.
סייבקס איזי אז טוויסט
סייבקס מיוס
מאמס אנד פאפס אורבו
אי קנדי
ובאמפ ריידר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/02/2020שלום שרה,
אני פחות ממליץ על איזי טוויסט בתור עגלה וגם בתור טיולון לדעתי יש דגמים עדיפים. כנ"ל לגבי באמפריידר
המיוס והאורבו כבר יותר עגלות, יותר מרווחות, יותר נוחות לניוד, עם אמבטיה רצינית יותר ולכן לדעתי עדיפות. מבין השתיים המיוס יותר קלה במשקל, יותר קומפקטית, יותר נוחה לקיפול ומעט יותר נוחה לניוד.
לגבי אי קנדי אני פחות ממליץ, הקיפול מסורבל וככל שידוע לי כרגע אין יבוא סדיר למותג מה שיכול להוביל לקושי בקבלת שירות תיקונים עתידי (בעיקר לטווח הרחוק).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומבין ספורטליין סיילו וסייבקס מיוס?
שרה16/02/2020תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/02/2020שלום שרה,
הספורטליין זולה משמעותית, בדגמי הXL/פלטינום לדעתי גם יותר נוחה לניוד. גם ניתנת לקיפול עם הטיולון לשני הכיוונים, במיוס רק לכיוון הנסיעה.
המיוס יותר קלה, המושב מגיע לזווית ישיבה טובה יותר לדעתי. הקפיצים יותר טובים לדעתי. אם אלו מצידים פער מחיר כלכך גדול? לדעתי לא אבל זה שיקול שלכם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אני רואה שאתה סוכן של בייבי בוס. ראיתי שיצאה עגלה בובקט משולבת שמזכירה מאוד את הבוגבו בי. מה אתה אומר עליה?
שרה17/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/02/2020שלום שרה,
בדרך כלל כשמתלבטים על ספורטליין אני מזכיר אותה, יש רק בעיה אחת, 2 המשלוחים הראשונים אזלו לחלוטין ואין להשיג. משלוח הבא נכנס עוד שבועיים ולדעתי רובו כבר מוזמן אם לא כולו.
המשלוח שהיה אמור להיכנס אחריו כרגע הולך להתעכב בגלל המצב בסין. אז מדובר לדעתי בעגלה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף לדעתי. לדעתי יש לה המון יתרונות גם על הבי והיא עולה כמחצית ממנה ולכן לא מפתיע אותי הביקוש הגבוהה.
יש גם דגם טייגר שמציע גלגלים גדולים יותר וסל חפצים גדול יותר, המחיר טיפה יותר גבוה ומהטייגר יש עוד מלאי. גם הוא לא גבוה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עזרת לי מאוד...
שרה18/02/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


