מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלה ראשונה ונוחותרונן24/02/2020
היי קובי, אני מרגיש שאנחנו טובעים בהיצע העגלות.
העגלה מיוס 2 של סייבקס מאוד מצאה חן בעיני אשתי המקסימה אבל מביקורות שקראתי אני מקבל את הרושם שהיא מאוד נוחה לאם ופחות לתינוק.
חשוב לי מצד אחד שהעגלה תהיה יציבה ועם גלגלים לא מיניאטוריים אבל גם לא מאסיבית מידי. אנחנו רואים המון המלצות על פג אבל מנסים למצוא את האיזון... יש משהו באמצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/02/2020שלום רונן,
כפי שאני מציין תמיד, ככל שנרד במשקל העגלה כך זה אומר שנחסכו דברים, לרוב זה יבוא לדי ביטוי באמבטיה וטיולון צרים יותר, גלגלים יותר קטנים, גובה נמוך ועוד. כנ"ל לגבי קיפול קטן.
אז המיוס ביחס לעגלה קלה וקומפקטית די מרווחת אבל ברור שאם נשווה לפג אז הפג עוד יותר מרווחת (ולדעתי זה יותר נוח לתינוק בטח שבחורף עם לבוש עבה וכמה שכבות).
הגלגלים של המיוס קטנים מה שלדעתי גורם לה להיות בעיקר עגלה עירונית, בכל דרך יותר משובשת ממדרכה ישרה או קניון, הניוד יצריך יותר ויותר מאמץ ויש המון דרכים בהם יהיה קשה עד בלתי אפשרי להתנייד (כאן זה כבר תלוי בכם ומה אתם חושבים שאופי הטיולים שלכם יהיו).
אפשר לבדוק את בייבי בוס טייגר, יש לה גם גלגלים יותר גדולים משל המיוס וגם מחומר שלדעתי יותר איכותי, מרווחת אפילו מעט יותר מהמיוס (אבל פחות מהפג) ושוקלת כמו המיוס. בקיפול הביצוע נוח וביד אחת וניתנת לקיפול עם הטיולון לשני הכיוונים, במיוס רק לכיוון הנסיעה. יש לה ידית טלסקופית ולכן עם משקל של תינוק בתוכה יהיה הרבה יותר קל לעלות ולרדת מדרכות גבוהות (פעולה שעושים לא מעט ביומיום).
אפשר גם לבדוק את ארמדילו פליפ 3 שמציעה את היתרונות שהזכרתי בטייגר אבל היא כבדה יותר מהטייגר בכ- 3 ק"ג כאשר הולכים עם השלדה והטיולון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)