מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי מזרן ואיזופיקסדורה01/03/2020
היי קובי,
יש לי שתי שאלות:
לגבי איזופיקס - קנינו סלקל של סייבקס אטון 5, המוכר המליץ לנו על איזופיקס אמריקאי אך הבנתי שאיזופיקס אירופאי מתאים יותר ויותר נוח לתפעול, אשמח לדעתך.
בנוסף, אני מתלבטת לגבי מזרן למיטה, חשוב לי שיהיה נושם כביס, נוח ועם שני צדדים, על אילו מזרים אתה ממליץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/03/2020שלום דורה,
לגבי הבסיס, היות ובארה"ב נמכר סלקל שונה טכנית מהאירופאי, אני לא ממליץ על בסיס אמריקאי שכן השילוב של אירופאי ואמריקאי יחד אינו נבדק במבחן ככל שידוע לי. בנוסף האירופאי יותר קל להתקנה אם פחות סיכון לטעות אנוש. היתרון הגדול של האמריקאי שיש לו שיפוע של שכיבה שאין באירופאי ולתינוקות יותר נוח בזמן נסיעה לשכב בזווית של הבסיס האמריקאי בהשוואה לאירופאי אך לדעתי הבטיחות קודמת לכל.
מבחינת מזרן נושם אמיתי (לא כזה עם בד רשת וספוג כי זה לא מזרן נושם) המומלצים הם: אמיג'ן 360 של שילב, בייבי טק מולטיפלואו או נומו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל
דורה02/03/2020תודה על התשובה! יש לי שאלה נוספת, לגבי סלקל של סייבקס, על איזה דגם אתה ממליץ אטון xxl xl q או 5?
בנוסף אשמח לשמוע את דעתך על בייבי סנס, עדיף עם אינטרקום בלי ועל איזה חברה אתה ממליץ?
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/03/2020שלום דורה,
XL, XXL, בייסיק ועוד הם אותה גברת בשינוי אדרת מבחינה עיצובית, בדים וכו'. בטיחותית הרמה גבוהה של 4 כוכבי בטיחות.
לגבי Q או 5 אותו כנ"ל, בעיקר הבדלים עיצוביים, שניהם עם 5 כוכבי בטיחות, בדרך כלל ה 5 זול משמעותית ולכן מבינהם אני ממליץ עליו, גם באופן כללי אך אם הוא יקר (כי הוא יקר ועם בסיס המחיר ממש יקר) אז הXL בהחלט מספקים לדעתי.
לגבי בייבי סנס, ממליץ ללא אינטרקום, לדעתי גם יותר יעיל ואינטרקום פולט קרינה. ברוב הבתים בישראל האינטרקום הוא מוצר מיותר וגם אם צריך אז אני ממליץ לרכוש מוצר יעודי ולא משולב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסייבקס
דורה02/03/2020תודה על התשובה, הציעו לי אטון 5 במחיר זהה לxl עם תוקף של 12/2017
במצב כזה לדעתך כדאי xl או 5?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר03/03/2020שלום דורה,
זה באמת תלוי בכם, ה5 יותר בטיחותי אך יש תוקף של 6 שנים מתאריך היצור, כלומר הפסדתם כמעט שנתיים וחצי. אם מתוכנן עוד תינוק או תינוקות בטווח הקצר זה עוד יכול ולהיות בסדר, לטווח הארוך יותר יתכן ואינו יהיה שימושי עבורם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)