מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עזרה ברכישת כסא לרכבפייגי02/03/2020
שלום, אנחנו רוצים לקנות כסא לרכב לבת השנה ו4 שלנו שעד עכשיו הייתה בסלקל. אין לנו הרבה כסף להשקיע וראינו בשילב כסא של גרקו דגם קנטננדו ב580 שח, איך הכסא מומלץ במחיר הזה? היה באותו מחיר גם דגם פשוט של מקסי קוזי (לא זוכרת את שמו) אבל הוא היה נראה קטן בגודל ואני לא יודעת אם לילד בן 3 זה עדיין יהיה נוח, מה אתה ממליץ או אולי משהו אחר. מציינת שלא נראה לי שנושיב אותה נגד כיוון הנסיעה כי היא נורא סקרנית וכל הזמן מנסה להציץ החוצה... וכן אני לא צריכה כסא מגיל לידה, עדיף לי כסא שנמשוך איתו כמה שיותר.
אשמח לעזרתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר02/03/2020שלום פייגי,
א. היו היום המון מבצעים ואולי ימשיכו מחר על גרקו פוראבר, פער המחיר לא גדול והוא הרבה יותר מוצלח מהקנטנדו לדעתי.
ב. לגבי נגד הכיוון, זו המלצה אין חובה בגיל הזה, בלי קשר לסקרנות או לא, זה הרבה יותר בטיחותי להיות נגד הכיוון עבור ילדים.
ג. עד 500 ש"ח אני ממליץ על הסנרה שנחשב לרמת הבטיחות הכי טובה בתמורה לעלות לדעתי, הוא לא הכי מרווח או מרופד אך בהחלט מספיק והתגובות של משתמשים תמיד חיוביות ויש אלפים כאלו.
אם התקציב יכול להימתח ותמצאו את הפוראבר ב699-799 בהחלט שווה את הששקעה כי הוא גם בוסטר מה שיחסוך לכם עתידית כ200-300 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)