עזרה ברכישת כסא לרכב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה ברכישת כסא לרכב
    פייגי
    02/03/2020

שלום, אנחנו רוצים לקנות כסא לרכב לבת השנה ו4 שלנו שעד עכשיו הייתה בסלקל. אין לנו הרבה כסף להשקיע וראינו בשילב כסא של גרקו דגם קנטננדו ב580 שח, איך הכסא מומלץ במחיר הזה? היה באותו מחיר גם דגם פשוט של מקסי קוזי (לא זוכרת את שמו) אבל הוא היה נראה קטן בגודל ואני לא יודעת אם לילד בן 3 זה עדיין יהיה נוח, מה אתה ממליץ או אולי משהו אחר. מציינת שלא נראה לי שנושיב אותה נגד כיוון הנסיעה כי היא נורא סקרנית וכל הזמן מנסה להציץ החוצה... וכן אני לא צריכה כסא מגיל לידה, עדיף לי כסא שנמשוך איתו כמה שיותר.
    אשמח לעזרתך
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ברכישת כסא לרכב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/03/2020

שלום פייגי,

א. היו היום המון מבצעים ואולי ימשיכו מחר על גרקו פוראבר, פער המחיר לא גדול והוא הרבה יותר מוצלח מהקנטנדו לדעתי.
    ב. לגבי נגד הכיוון, זו המלצה אין חובה בגיל הזה, בלי קשר לסקרנות או לא, זה הרבה יותר בטיחותי להיות נגד הכיוון עבור ילדים.
    ג. עד 500 ש"ח אני ממליץ על הסנרה שנחשב לרמת הבטיחות הכי טובה בתמורה לעלות לדעתי, הוא לא הכי מרווח או מרופד אך בהחלט מספיק והתגובות של משתמשים תמיד חיוביות ויש אלפים כאלו.
    אם התקציב יכול להימתח ותמצאו את הפוראבר ב699-799 בהחלט שווה את הששקעה כי הוא גם בוסטר מה שיחסוך לכם עתידית כ200-300 ש"ח.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו