ספורטליין או בייבי ג'וגר סיטי מיני

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ספורטליין או בייבי ג'וגר סיטי מיני
    רננה
    03/03/2020

היי, אנחנו לקראת לידה ראשונה ומתלבטים בין 2 העגלות הנ"ל. ברור לי שיש יתרון לספורטליין מבחינת הטיולון. אך האם החברה הזאת מספיק בטוחה? לאחים שלי יש את הבייבי גוגר מלפני כמה שנים, אבל המוכר טוען שמאז השלדות שלהם כבר פחות חזקות. זה נכון?
    בנוסף, אשמח להמלצה לסלקל שיכול להתלבש על העגלות האלה. והאם אתה ממליץ על איזופיקס? או האם בכלל ללכת על כסא בטיחות מלידה?
    המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/03/2020

שלום רננה,

לגבי בייבי ג'וגר שטויות, השלדה לא השתנתה בחוזק, בעיקר נעשו שיפורים קלים בסיטי מיני 2. סה"כ לא מדובר בשלדים הכי חזקים שיש אך בהחלט שלדים חזקים ואמינים.

אני נוטה לסיילו בגלל הטיולון הדו כיווני, דבר שאני לא ממליץ לוותר עליו. המון מחקרים בנושא ולא בנושא הראו שמאוד חשוב שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+ מה שהבייבי ג'וגר לא מאפשר.
    הסיילו סה"כ מוצר טוב ואמין.
    לגבי הסלקל תלוי אם אתם רוצים לחבר לעגלה או לא כי זה היתרון המרכזי של הסלקל.
    הבטיחותי ביותר עם בסיס לעגלות שציינת הוא סייבקס אטון 5. יש לציין שהוא יקר מאוד עם הבסיס ומשמש לתקופה די קצרה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו