מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין שתי עגלות קאם טכנו או abcריקה04/03/2020
היי קובי
מתלבטת בין שתי העגלות
מבחינת הקאם החדשה היא מרווחת וגבוהה, לא כבדה ומתקפלת נוח והטיולון דו כיווני. בכללי מאוד אהבתי את העגלות של החברה (והופעתי שהן מאוד לא מפורסמות..ידוע לך למה?) דבר אחד שהפריע לי שהמזרון באמבטיה מרגיש לי לא הכי עבה ונוח.. אולי יש לזה סיבה (יש לה מין פתחי אוורר כאלה למטה שנפתחים ונסגרים ואפשר לפתוח בקיץ) אבל מרגיש לי שהמזרן דק.. והמזרן של הסלסלה ממש ממש אהבתי (לא ראיתי כזה בשום עגלה) . מעבר לזה לא מצאתי יותר מדי הבדלים. (מה גם שהסלסה ורודה וזה טיפה מגביל)
השאלה שלי היא.. האם המזרון באמת מהווה שיקול? כי שמעתי גם דעות שמזרן דק זה יותר עדיף לתינוק.. קצת התבלבלתי. אשמח להכוונתך!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר04/03/2020שלום ריקה,
לגבי מזרן אמבטיה, האיטלקים בדרך כלל מתקמצנים בעובי המזרנים, ניתן לרכוש מזרן אוניברסלי ובזה לפתור את הבעיה, מה שכן אז האיוורור לא יהיה יעיל. באיי.בי.סי האיוורור נמצא בתוך המזרן כך מרוויחים איוורור ועובי.
לגבי צבע לאיי.בי.סי, יש עוד צבעים מלבד הרוז גולד, יש זהב שמפניה והוא ללא ורוד ועוד מספר צבעים.
לגבי העגלות, קאם מותג איטלקי, אף פעם לא הצליחו בישראל. החיסרון הגדול שלהם לדעתי הוא הסלקל שמחויב להגיע עם העגלות והוא לא ברמת הבטיחות הכי גבוהה שיש, בסלסה ניתן לחבר סלקלים של סייבקס, מקסי קוזי, בי סייף, ג'ואי אשר כל אלו נחשבים למובילים מבחינה בטיחותית. כמוכן לדעתי הקפיצים בסלסה עדיפים + יש ידית טלסקופית ולכן עליה וירידה ממדרכות תהיה הרבה יותר קלילה ונוחה עם הסלסה כאשר יש משקל של תינוק בעגלה. הגגונים של הסלסה גדולים יותר.
לדעתי הסלסה מתקדמת יותר ברוב ההיבטים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה קטנה
ריקה15/03/2020היי קובי תודה רבה על תגובתך, נבחן את האופציות..
למקרה ונרצה להוסיף מזרן איכותי לאמבטיה של קאם. האם ידוע לך מה המידות? אני זוכרת שהיא רחבה יחסית לשאר העגלות ש'הולכות' כיום. האם המזרן האוניברסלי יתאים?
ראיתי מזרן של חברת בייבי טק לעגלה , האם מתאים ומומלץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר15/03/2020שלום ריקה,
הבייבי טק די במידות של כל המזרנים, זה סטנדרט, הם אמורים להתאים וגם אם יהיה מרווח הוא יהיה קטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)