מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין סייבקס מיוס נונה טריב ובוגבו בי 5ענת05/03/2020
אהלן,
אני מתלבטת בין סייבקס מיוס נונה טריב ובוגבו בי 5,
חשובה לי עגלה נוחה, עירונית ונניח שהמחיר פחות קריטי כי זה ילד שני וזו אחת ההוצאות היחידות שלי.
בילד הראשון היתה לי פג פרגו (שקיבלתי בירושה ולכן כבר לא מתפקדת) האם יש דגמים קלים/צרים של פג? כי היא היתה טובה אך מאוד כבדה ורחבה.
חשובה לי עגלה מומלצת ואמינה (יש הרבה שנראות טוב אבל מתבלות מאוד מהר) מחומרים טובים שנוח לעבור איתה ולהתנייד ושליש יהיה נוח במידת האפשר. לקחת בחשבון שהוא תינוק שנולד באביב ולכן ילווה באמבטיה בקיץ הישראלי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר06/03/2020שלום ענת,
לא ציינת איזה דגם של פג ולכן קשה לי להשוות. יש להם דגם בוק עם שלדה ברוחב 51 ס"מ שזה נחשב צר מאוד אבל, היא לא נחשבת לקלה.
לגבי סייבקס, נונה או בי:
הנונה מאוד חדשה ולכן קשה לתת חוות דעת נכון להיום.
מבחינת ניוד לדעתי המיוס הכי פחות נוחה מה-3, גם מבחינת מושב, לדעתי מושבים עם יצוקים מפלסטיק כמו בבי או בנונה עדיפים מהרשת שיש בסייבקס (כנ"ל לדעתי מבחינת בלאי).
הייתי ממליץ להתלבט בין הבי לנונה, לשים משקל בתוכן של 9-12 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכות, לנסות לתפעל (לקפל ולפתוח, לחבר אמבטיה וטיולון וכו') ולבדוק ברכב.
כמוכן חשוב לציין שהנונה נמכרת רק ברשת אחת, זה מונע אפשרות של תחרות במחיר דבר שאני אישית פחות אוהב.
לבי יתרון הותיקות והוכח שהיא חזקה ואמינה, פחות אוהבים את האמבטיה שלה, יש מקרים בהם היבואן מחייב בלא מעט כסף עבור שירות תיקונים שבחברות אחרות השירות היה ניתן ללא תשלום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)