התלבטות בין סייבקס מיוס נונה טריב ובוגבו בי 5

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סייבקס מיוס נונה טריב ובוגבו בי 5
    ענת
    05/03/2020

אהלן,
    אני מתלבטת בין סייבקס מיוס נונה טריב ובוגבו בי 5,
    חשובה לי עגלה נוחה, עירונית ונניח שהמחיר פחות קריטי כי זה ילד שני וזו אחת ההוצאות היחידות שלי.
    בילד הראשון היתה לי פג פרגו (שקיבלתי בירושה ולכן כבר לא מתפקדת) האם יש דגמים קלים/צרים של פג? כי היא היתה טובה אך מאוד כבדה ורחבה.
    חשובה לי עגלה מומלצת ואמינה (יש הרבה שנראות טוב אבל מתבלות מאוד מהר) מחומרים טובים שנוח לעבור איתה ולהתנייד ושליש יהיה נוח במידת האפשר. לקחת בחשבון שהוא תינוק שנולד באביב ולכן ילווה באמבטיה בקיץ הישראלי...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/03/2020

שלום ענת,

לא ציינת איזה דגם של פג ולכן קשה לי להשוות. יש להם דגם בוק עם שלדה ברוחב 51 ס"מ שזה נחשב צר מאוד אבל, היא לא נחשבת לקלה.

לגבי סייבקס, נונה או בי:
    הנונה מאוד חדשה ולכן קשה לתת חוות דעת נכון להיום.
    מבחינת ניוד לדעתי המיוס הכי פחות נוחה מה-3, גם מבחינת מושב, לדעתי מושבים עם יצוקים מפלסטיק כמו בבי או בנונה עדיפים מהרשת שיש בסייבקס (כנ"ל לדעתי מבחינת בלאי).
    הייתי ממליץ להתלבט בין הבי לנונה, לשים משקל בתוכן של 9-12 ק"ג, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרכות, לנסות לתפעל (לקפל ולפתוח, לחבר אמבטיה וטיולון וכו') ולבדוק ברכב.
    כמוכן חשוב לציין שהנונה נמכרת רק ברשת אחת, זה מונע אפשרות של תחרות במחיר דבר שאני אישית פחות אוהב.
    לבי יתרון הותיקות והוכח שהיא חזקה ואמינה, פחות אוהבים את האמבטיה שלה, יש מקרים בהם היבואן מחייב בלא מעט כסף עבור שירות תיקונים שבחברות אחרות השירות היה ניתן ללא תשלום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו