התייעצות לגבי טיולון קל שנוח להתרוצץ איתו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי טיולון קל שנוח להתרוצץ איתו
    אסנת
    14/03/2020

יש לי תינוקת בת 4 חודשים + עגלה אויסטר 3, האמבטיה כבר קטנה מדי אז העברנו אותה לטיולון. הטיולון מרגיש איכותי אבל מאד מאד מסורבל ודי כבד (כ-11 קילו) ואני רוצה לקנות טיולון קל יותר, שיותר נוח להתרוצץ איתו ברחוב ובחנויות (אחרי שתחלוף הקורונה... ;-)). הטיולון צריך להיות דו כיווני עם שכיבה מלאה.
    יש אופציה לא מאד יקרה?
    שוקלת אולי לקנות יד שניה טיולון של בוגבו בי 5 או סייבקס מיוס. יש בזה הגיון? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    14/03/2020

שלום אסנת,

אכן רצוי טיולון דו כיווני עד גיל שנה +
    הבעיה שאין אופציה כזו בשוק, כל הטיולונים הם חד כיווניים או חלק מעגלות. רק סייבקס איזי טוויסט הוא כזה, הוא גם נמכר במחיר ממש זול אבל זה כי הוא לא הצליח, לדעתי הוא לא הצליח כי הוא לא ברמה של המתחרים והיתרון היחיד שלו הוא הדו כיווניות.
    האופציות כפי שציינת מיוס או בי יד 2 או עגלות חדשות כמו בייבי בוס בובקט, ספורטליין סיילו, בייבי מונסטרס מרלה, כולן נמכרות סביב ה-2000 ש"ח עם אמבטיה כחדשות. צריך לקחת בחשבון שלדעתי קיים סיכוי שבגיל שנה+/שנתיים+ תרכשו עוד טיולון קליל.

האם יש הגיון? בהחלט תלוי בכם כי האויסטר מסוגלת לשרת עד גיל שנה+ בהליכה המשקל לא מורגש רק בהרמה לרכב ואם צריך לעלות קומות ללא מעלית. אני הכרתי הורים שנשארו עם עגלות הרטן 3 שנים (עגלות במשקל 13-15 ק"ג תלוי בדגם) ומצד שני הכרתי כאלו שרכשו יויו ניו בורן ועברו לטיולון אחר לפני גיל שנה. אז אין כאן הגיוני או לא זה אינדיבידואלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו