מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מזרן איכותי למיטת תינוק בטווח מחירים מוזלalin21/03/2020
שלום קובי,
ראיתי שהמלצת על מזרן של ביביי טק ומזרן 360 שנמכר בלעדית בשילב.
אך לצערי המחירים שלהם מאוד גבוהים בשבילנו, הבן שלי בן חצי שנה וכרגע יש לו מזרן שירשנו כעת אני רוצה לקנות לו מזרן חדש ואיכותי.
האם יש מזרנים טובים גם בטווח מחירים 500-800?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/03/2020שלום אלין,
בטווחים האלו אין מזרן נושם אך יש מזרנים דו צדיים.
אין לי המלצה על משהו ספציפי רק ללכת על מזרן ש:
1. יש לו תו תקן, אם לא בטוחים אפשר לבדוק מול מכון התקנים שלדגם הספציפי שתרצו לרכוש קיים.
2. לרכוש מזרן שהספוג שלא בצבע כחול ולא ירוק.
3. כשמצאתם מזרנים שיש בהם את סעיפי 1+2 לרכוש את הזול ביותר כי אין ממש הבדל (היקרים מציעים שכבה רכה של ויסקו או לטקס, לדעתי מיותר לגילאים צעירים ואת ההשקעה בכאלו מזרנים הייתי עושה במזרן נוער).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
alin23/03/2020תודה רבה על התשובה המפורטת!!
יש לי עוד שאלה בנושא כמה זה חשוב שיהיה מזרן נושם? זה באמת יעיל ובטיחותי לתינוקות שישנים על הבטן?
הבן שלי ישן על הצד ולפעמים מסתובב על הבטן וזה מלחיץ אותי לפעמים השאלה האם עם מזרן נושם באמת יעיל במצבים של שינה על הבטן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/03/2020שלום אלין,
ראשית, עד גיל שנה להשכיב רק על הגב. מה שציינת זו בדיוק הבעיה, תינוקות יכולים מגיל 3 חודשים להתהפך לבד על הבטן, הבעיה הגדולה שהראש שלהם כבד מהגוף ולכן בשכיבה על הבטן הראש יכול לשקוע במזרן רך, לכן יש במזרן הדו צדדי שכיבה קשיחה שמונעת זאת והיעילות של דו צדדי ונושם זהה בנושא הזה.
היתרון של נושם על דו צדדי שהוא יותר רך ולכן יותר נעים לשינה לחלק מהתינוקות. בנוסף הוא יעיל אם תינוק פולט, הנוזל מחלחל מטה בעוד בדו צדדי נשאר ויש סיכוי שהתינוק יבלע.
בשינה על הגב אם השמיכה עולה מעל לראש, במזרן נושם יכנס אוויר גם מלמטה. בחורף שמחממים את החדר, מזרן נושם מונע חימום יתר.
בתקופה שהילדים שלי היו תינוקות מזרנים נושמים לא היו נפוצים ולכן השתמשנו במזרן דו צדדי, כפי שציינתי את העבודה הוא עושה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
alin24/03/2020תודה רבה!!! אין על התשובות שלך תודה!
עזרת לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נוסף
Alin26/03/2020שלום קובי,
במשך למה שענית לי חיפשתי מזרונים נושמים וראיתי שיש הרבה סוגים של מזרונים נושמים בבייבי טק במחירים יותר זולים.
לא הבנתי מה ההבדל בין המולטיפלאו לאחרים? שניהם נושמים האם יש הבדל משמעותי גם באיכות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/03/2020שלום אלין,
חשוב לציין שחנויות מגדירות כל מזרן עם בד רשתי כמזרן נושם, דבר שאינו נכון! מזרן נושם הוא מזרן ללא ספוג, מזרן נושם מאפשר מעבר אוויר חופשי בתוכו, דבר שמזרן עם ספוג אינו יכול לעשות. ככל שידוע לי בשוק קיימים 3 דגמים עם תו תקן או אישור מכון התקנים והם:
נומו, אימג'ן של שילב ובייבי טק מולטיפלואו.
יש דגמים נוספים בשוק שלדעתי אין להם תו תקן או אישור מכון התקנים, הדרך הכי טובה לוודא את עניין התקנים זה לבדוק מול מכון התקנים לפי שם היצרן והדגם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)