מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- פג פרגו בוק פלוס יד 2 או עגלה אחרת?ספיר דיין21/03/2020
שלום קובי, אשמח לעזרתך. יש לי אפשרות לקנות את הפג פרגו בוק פלוס 2014 במחיר של 700 ש"ח (כולל סלקל ומתאם) במצב מעולה, ואני מתלבטת אם עדיף לקנות אותה או לקנות עגלה חדשה בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל סלקל). הפרמטר הכי חשוב לי הוא עלייה במדרגות בנוחות יחסית (קומה ראשונה, מדרגות סטנדרטיות) ונוחות של התינוק. מה דעתך? רק אציין שאין לי שום בעיה עם יד 2, אני מתלבטת על כל שהעגלה "ישנה"- משנת 2014. אם אתה חושב שעדיף לקנות חדשה, אשמח לדעת איזו עגלה עומדת בתקציב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/03/2020שלום ספיר,
ראשית, אסור לעלות מדרגות עם עגלה פתוחה ותינוק בתוכה! יש לקפל ואז לעלות. נכון לא נוח, נכון, בסוף כולם עולים עם העגלה פתוחה אבל, זה גורם נזק לעגלה עד מצב של שבר.
לגבי הפג. החיסרון של דגם 2014 הוא שאם מקפלים עם הטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, הקיפול ענק ולכן צריך לנתק את הטיולון טרם הקיפול. רק ב2016 יצא מושב הפופאפ שאיפשר לקפל עם הטיולון גם שהוא פונה לכיוון הנסיעה.
כל הפג אינן מצטיינות בעליה וירידה ממדרכות גבוהות (אז גם לא במדרגות אם בכל זאת תבחרו לעלות ולרדת). רק ב2019 יצאה שלדת S עם ידית טלסקופית (שאגב אפשר לרכוש אותה לחוד)
לגבי הסלקל, לצערי פג תוקפו, מותר 5 שנים מיום השימוש הראשון או 6 שנים מיום היצור (אם מוטבע כזה על המוצר), בכל מקרה לדעתי בשני המקרים הסלקל ללא תוקף.
לגבי עגלה חדשה: ההמלצות שלי לתקציב הן: בייבי בוס בובקט, בייבי מונטסרס מרלה או ספורטליין סיילו כאשר מה-3 לדעתי הבובקט הכי תתאים לדרישות שלכם מכיוון שהיא הקלה ביותר והנוחה ביותר לניוד ועליה וירידה ממדרכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה על הסלקל-
ספיר דיין23/03/2020איזה סלקל מתאים לעגלות שציינת? אני חייבת לציין שהסלקל הקודם שלנו היה של פג והוא היה מדהים...התינוקות אהבו מאוד לישון בו. יש סלקלים שבהם תינוקות לא מפסיקים לצרוח משום מה. אז כמובן שבטיחות היא במקום הראשון אבל אשמח אם תוכל להמליץ על סלקל נוח, שקל לחגור אותו ומתאים לעגלות שציינת.
אגב, היכן אפשר לרכוש את העגלות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/03/2020שלום ספיר,
לכולם מתאמים סלקלים של: מקסי קוזי (נמכרים רק בשילב), ג'ואי, אבינוט ואוונפלו.
לסיילו ולמרלה גם מתאמים בנוסף סלקלים של סייבקס.
כל הסלקלים ברמה טובה עד גבוהה, לדעתי ג'ואי אייג'ם מאוד נוח, מחירו סביר ועם 5 כוכבי בטיחות.
לגבי העגלות, ניתן להשיג בחנויות רבות, כל חנות תחזיק משהו אחר כך שקשה לי לכוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)