מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עריסה לתינוק לחודשים ראשוניםדנה22/03/2020
היי קובי,
מתלבטת האם כדאי לקנות עריסה לחודשים הראשונים, במידה וכן איזה עריסה אתה ממליץ? (בדגש על מזרן איכותי). בנוסף, יש מספר עריסות עם רשת בצדדים, האם זה לא בעייתי מבחינת שלב ההתפתחות של הראייה של התינוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/03/2020שלום דנה,
אני אישית פחות אוהב עריסות רשת. יותר ממליץ על עריסות עץ, לא ממש משנה איזה רק שיהיה אישור מכון התקנים.
לגבי המזרן, גם כאן רק שיהיה תו תקן, אני יותר ממליץ על מזרן עם עיטוף בד רשת ולא שעוונית, מעבר לזה, חבל לרכוש מזרנים יקרים מכיוון שזה רק ל-3 חודשים בהם התינוק לא מתהפך. ההשקעה הגדולה צריכה להיות במזרן למיטה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעריסה מתחברת
דנה23/03/2020תודה רבה!
הבנתי שלעריסות המתחברות למיטות ההורים אין תו תקן בארץ? מה דעתך לגביהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר24/03/2020שלום דנה,
אכן ככל שידוע לי אין תו תקן. היות ויש באירופה תקן אירופאי לחלק גדול אני חושב שזה מספק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזרן לעריסה
דנה02/04/2020תוכל להמליץ על מזרן/יצרן ספציפי לעריסה? נומו/ קינג קויל צד קשיח/ בייבטק נושם..
לפי מה שאני מבינה עדיף שיהיה קשיח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/04/2020שלום דנה,
מזרני עריסה שונים ממזרני מיטה ולהבדיל מהם לדעתי אין צורך במשהו מתוחכם. כמוכן כולם בעובי 4 ס"מ, עובי כלכך דק שאין לאן לשקוע ולכן זה תמיד יהיה קשיח. 2 הנקודות שאני ממליץ כן לשים לב אליהן הן:
1. לוודא שיש למזרן תו תקן
2. אני ממליץ על מזרן עם ציפוי בד רשתי ולא שעוונית, גם יותר נעים לשינה בקיץ או בחורף וגם עם בלאי נמוך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)