בחירת עריסה לתינוק לחודשים ראשונים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עריסה לתינוק לחודשים ראשונים
    דנה
    22/03/2020

היי קובי,
    מתלבטת האם כדאי לקנות עריסה לחודשים הראשונים, במידה וכן איזה עריסה אתה ממליץ? (בדגש על מזרן איכותי). בנוסף, יש מספר עריסות עם רשת בצדדים, האם זה לא בעייתי מבחינת שלב ההתפתחות של הראייה של התינוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/03/2020

שלום דנה,

אני אישית פחות אוהב עריסות רשת. יותר ממליץ על עריסות עץ, לא ממש משנה איזה רק שיהיה אישור מכון התקנים.
    לגבי המזרן, גם כאן רק שיהיה תו תקן, אני יותר ממליץ על מזרן עם עיטוף בד רשת ולא שעוונית, מעבר לזה, חבל לרכוש מזרנים יקרים מכיוון שזה רק ל-3 חודשים בהם התינוק לא מתהפך. ההשקעה הגדולה צריכה להיות במזרן למיטה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עריסה מתחברת

דנה
    23/03/2020

תודה רבה!
    הבנתי שלעריסות המתחברות למיטות ההורים אין תו תקן בארץ? מה דעתך לגביהן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/03/2020

שלום דנה,

אכן ככל שידוע לי אין תו תקן. היות ויש באירופה תקן אירופאי לחלק גדול אני חושב שזה מספק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן לעריסה

דנה
    02/04/2020

תוכל להמליץ על מזרן/יצרן ספציפי לעריסה? נומו/ קינג קויל צד קשיח/ בייבטק נושם..
    לפי מה שאני מבינה עדיף שיהיה קשיח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2020

שלום דנה,

מזרני עריסה שונים ממזרני מיטה ולהבדיל מהם לדעתי אין צורך במשהו מתוחכם. כמוכן כולם בעובי 4 ס"מ, עובי כלכך דק שאין לאן לשקוע ולכן זה תמיד יהיה קשיח. 2 הנקודות שאני ממליץ כן לשים לב אליהן הן:
    1. לוודא שיש למזרן תו תקן
    2. אני ממליץ על מזרן עם ציפוי בד רשתי ולא שעוונית, גם יותר נעים לשינה בקיץ או בחורף וגם עם בלאי נמוך יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו