מיטת תינוק אנטי בייט

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיטת תינוק אנטי בייט
    alin
    02/04/2020

שלום קובי
    התייעצתי איתך בנוגע למזרן תינוק ובהמלצתך אנחנו מזמינים את בייבי טק.
    אבל לפי מה שראיתי יש שני גדלים 66 או 63, אני מעדיפה לקנות 66 כדי שיהיה יותר מרחב למרות שזה נשמע הבדל מזערי.
    אחרי שחיפשתי המון באינטרנט ראיתי שרק מיטות של רהיטי טל הן בגודל של 66 סמ האם אתה מכיר עוד חברות בגודל כזה? באתר של סגל רשום 63 סמ
    מה שקנה אותי בסגל שיש שם פלסטיק אנטי בייט ששמעתי שהרבה אמהות התלהבו ממנו ואצל רהיטטי טל אין כזה, האם אכן אנטי בייט זה קריטי?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת תינוק אנטי בייט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2020

שלום אלין,

אכן יש 2 גדלים מכיוון שהתקן בארץ מאפשר 2 גדלים.
    לגבי האנטי בייט, זה מאוד תלוי בתינוק, יש כאלו שנושכים כל דבר ויש כאלו שפחות או כלל לא אז קשה לי לומר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל

alin
    02/04/2020

תודה רבה.
    האם לדעתך יש משמעות ל3 סמ? אני רוצה שיהיה מרחב אבל לא יודעת האם יש הבדל מהותי בנוחות וזה אכן יותר נוח לו
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/04/2020

שלום אלין,

זה בעיקר תלוי כמה תרצו למשוך עם המיטה, בחודשים ואפילו בשנה וחצי הראשונים לדעתי זה לא יהיה משמעותי. אם תרצו למשוך עד גיל שלוש אז כן תהיה למרווח משמעות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו