כמה שאלות לגבי ספורט ליין סליו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי ספורט ליין סליו
    סיון
    02/04/2020

בהמלצתך קניתי ספורטליין סיילו
    אמנם יד שניה.
    אבל עד כה הייתי מרוצה היא באמת קלה ונוחה

עכשיו כשעברתי לשלב הטיולון צצו כמה שאלות-

1. אי אפשר לקפל אותה כשהטיולון כלפי פנים? זה לא נאמר לי בשום מקום לפני אבל תכלס זה לא מתקפל עד הסוף. וכשזה כלפי חוץ מתקפל בקלות
    אני מפספסת משהו?

2. יש לי סלקל סייבקס אטון אמרת פה וגם קראתי בכמה מקומות שהוא אמור להתחבר לעגלה-אבל הוא לא!🤔
    איזה סלקל כן מתחבר?
    ממש ביאס אותי כי זה היה חלק מהשיקולים

3. קניתי יד שניה ממישהי(במצב טוב-היה בשימוש זמן מועט) והבעיה היחידה היא שבצד אחד הגגון יוצא מהמקום כל הזמן וזה מציק .זאת תופעה ששמעת עליה? מנסה להבין למה זה קורה. תכננתי ללכת לאיזו חנות אבל בגלל המצב לא יכולה

תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/04/2020

שלום סיון,

1. ניתן לקפל עם הפנים כלפייך, יש להעביר את זווית המושב שיהיה בו ישר עם השלדה, כלומר בין הידיות, להושיבו ואז להטות את המושב עוד קדימה, אז לקפל.

2. צריך מתאמים כדי לחברו, האם יש לכם מתאמים?

3. זה קורה לעיתים רחוקות בכל מדי דגמי עגלות. אני ממליץ לפנות ליבואן EGST, לצלם סרטון ולראות איך יוכלו לעזור מרחוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! לגבי המתאמים

סיון
    05/04/2020

לגבי הקיפול- מקוה שהבנתי..אנסה. תודה רבה.

לגבי המתאמים- זה לא מתחבר למתאמים של האמבטיה. יש מתאמים נוספים שאמורים להתחבר?
    קניתי יד שניה וקבלתי רק את המתאמים לאמבטיה.

ג. רעיון טוב לפנות לחברה. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2020

שלום סיוון,

ב. אכן כן, העגלה מגיעה כחדשה עם 2 מתאמים 1 לאמבטיה ועוד 1 לסלקל. אם הלקוחה שרכשה כחדשה רכשה ללא סלקל, יש חנויות שמוציאות מהקרטון כדי למכור בנפרד למרות שזה הגיע לה כי זה חלק מהמוצר.

ג. אם את פונה אז תבדקי לגבי המתאמים אם יכולים לשלוח לך.

בברכה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו