המלצה על עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה לילד ראשון
    איאת
    06/04/2020

הי קובי,
    אשמח לעזרתך בחיפוש עגלה לתינוק טיולון ואמבטיה.
    יש הרבה דגמים בשוק וזה מבלבל מאוד.
    התעניינתי בעגלות מאמאס אנד פאפאס
    ועגלת 2ב1 סילבר קרוס דגם Horizon Go
    מה עדיף ? אני פתוחה גם להצעות אחרות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/04/2020

שלום,

ראשית סילבר קרוס הורייזן נמכרת ללא אמבטיה, רק עם טיולון שאמור לשרת מגיל לידה.
    לגבי המלצות, רצוי לציין מה חשוב לכם בעגלה:
    משקל קל? נוחות התינוק, נוחות נסיעה, אם יש צורך בנסיעה בדרך משובשת, נוחות קיפול, גודל קיפול, תקציב ועוד. לפי אלו אוכל לכוון. חשוב לציין שאין עגלה שתכיל את כל הדרישות וכל פלוס בדרך כלל גורר מינוס אחר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

איאת
    07/04/2020

תודה לך!
    זוהי אחת ההתלבטויות אם לקנות עגלה עם אמבטיה או טילון שישרת אותי מגיל לידה.
    הכי חשוב לי בעגל כמובן נוחות התינוק והקיפול, וגודל מתאים לאוטו קטן אך לא בהכרח, בתקציב עד 3,000 כולל סלקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/04/2020

שלום,

היתרון של אמבטיה שיותר נוח להשכיב על הבטן, היא יותר אטומה לרוח ואבק, אפשר לישון בה גם לילה שלם כמו עריסה. לדעתי זה יותר בריאותי לתינוק מאשר ללכת ללא אמבטיה. גם מעולה להתפתחות בעיקר באמבטיות עם רשת הצצה וגם בשימוש עם ספר עגלה.

לגבי המלצות, במאמאס אנד פאפאס לדעתי הארמדילו פליפ תתאים לדרישות, הקיפול קטן, נוחות הניוד טובה מאוד והיא יחסית נוחה לתינוק. היא מעט כבדה מהממוצע.
    עגלה נוספת שאני ממליץ לבדוק זו בייבי בוס טייגר, דומה ביתרונות לארמדילו רק קלה ממנה בכ- 3 ק"ג.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו