מיוס 2 וספורט ליין XL

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיוס 2 וספורט ליין XL
    יעל
    11/04/2020

היי קובי,
    אני מתלבטת בין 2 העגלות ואשמח לשמוע את דעתך בעניין, המצב לא מאפשר לי ללכת לראות את העגלות בפועל ולכן אני מסתבכת עם הבחירה.
    לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין העגלות חוץ מארץ הייצור שלהן
    חשוב לי שהעגלה תהיה קלה במשקל שלה ומתקפלת בקלות. שתהיה עם גלגלים בולמי זעזועים אבל לא גדולים מידי וכמובן מאווררת לתינוק בקיץ פה עם מזורן נוח לתינוקת. מאוד חשוב לי שהאיכות תהיה גבוה והעגלה תשמש אותי בהמשך.
    למי מהן יש את הכי פחות בלאי?
    אני כמובן פתוחה להצעות נוספות, יש הרבה דגמים שעל הדף נשמעים ונראים מוצלחים מאוד ולכן זה מבלבל. אין תקציב מוגדר ולכן אני גמישה תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיוס 2 וספורט ליין XL

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/04/2020

שלום יעל,

דווקא ארץ היצור זהה (שתיהן מיוצרות בסין).
    מעבר לזה, 2 עגלות עם פער מחיר גבוה מאוד.
    המיוס יותר קלה עם קפיצים יותר טובים לדעתי אך גלגלים יותר קטנים מה שמאזן לדעתי. בסך הכללי לדעתי הXL יותר נוחה לניוד ולעליה וירידה ממדרכות.
    המיוס יותר מאווררת כי הגב שלה עשוי מרשת, מצד שני לדעתי בחורף זה חיסרון ובנוסף, לדעתי הבלאי שם יכול להיות גבוה יותר.
    מבחינת איכות הרכבה ושלדה, לדעתי במיוס האיכות גבוהה יותר.
    מבחינת נוחות קיפול, לדעתי שתיהן נוחות אך את הXL ניתן לקפל גם עם הטיולון כשהוא פונה לכיוון ההורה.

עוד 3 עגלות בסגנון (שאני אישית ממליץ יותר). כל ה-3 מגיעות עם מושב טיולון יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה לתינוק עם בלאי נמוך יותר וזווית ישיבה טובה יותר.
    בוגבו בי 5, עלות באזור המיוס, יותר נוחה לניוד לדעתי. החיסרון הגדול באמבטיה שלדעתי קטנה מדי, לא נוחה בתפעול ולא מספיק חזקה בדפנות (לא יהיו בעיות אמינות אך עם נתקלים במשהו, קיים יותר סיכוי שזה יעבור בעוצמה חזקה יותר לתינוק).

ארמדילו XT3, הגלגלים כמו בXL ולכן הניוד מעולה. החיסרון במשקל, היא שוקלת 11 וחצי ק"ג שזה יותר מהממצוע ומכל העגלות המוזכרות.

בייבי בוס טייגר, נוחה לניוד בגלל גלגלים גדולים, קלה כמו המיוס, מרווחת עם אמבטיה קשיחה מפלסטיק. החיסרון, לא ניתן לקפל את העגלה עם הפגוש (צריך לנתקו או לפתוח צד אחד שלו).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר

יעל
    11/04/2020

היי קובי, תודה על תשובתך
    ראיתי שהטייגר יצאה ב 2019. יש צפי לחידוש לקראת שנת 2020?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי בוס טייגר

יעל
    11/04/2020

כמעט שכחתי לשאול, איזה סלקל מתאים לעגלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/04/2020

שלום יעל,

יש גם של 2020, כרגע נשאר רק באפור בהיר.

היה לנו תכנון להוציא טייגר 2 לקראת מאי/יוני, כרגע נדחה ליולי/אוגוסט (בתקווה).

מתחברים סלקלים של ג'ואי, מקסי קוזי ואבינוט.
    אני ממליץ על מקסי קוזי מיקו, קיבל דירוג של 4 כוכבי בטיחות והעלות שלו יחד עם בסיס איזופיקס מאוד סבירה, בהתחשב בזה שהשימוש לתקופה קצרה יחסית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יעל
    12/04/2020

איפה ניתן לרכוש את האפור בהיר של 2020?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    13/04/2020

שלום יעל,

נשאר בכלבו סימה ומקס בייבי

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו