מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- תלת אופן או טיולוןסיון11/04/2020
היי קובי,
הבייבי בן 8 חודשים וסבתא רוצה לקנות לו תלת אופן לקראת הקיץ. משיטוט בפורום ראיתי שאתה ממליץ על דגם ליקי של דונה וסמארט טרייק. הדגמים יחסית יקרים והשאלה שלי קצת מסובכת.רכשנו עגלה משולבת של ABC דגם סלסה 4 2019 ורצינו לרכוש טיולון יותר קטן וקל בעיקר כדי לקחת ולהחזיר מהגן ( להשאיר במשך היום בגן) וגם שתהייה אופציה לקחת את הטיולון הקטן לחול, המלצת לנו על אינפיניטי מגנום.השאלה היא האם תלת האופן יכול להחליף את הטיולון והאם שווה להשקיע ברכישת שני הפריטים או לקנות את הטיולון ובשלב מאוחר יותר צעצוע נוסע אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/04/2020שלום סיוון,
א. אני לא ממליץ רק על הליקי, גם על סמארטרייק (יש מספר דגמים) שבדרך כלל יותר זולים.
ב. אני לא חושב שתלת אופן יכול להחליף לגמרי טיולון, מניסיוני, הם אוהבים הרבה יותר את התלתי אופן אבל בהרבה מקרים, העדפתי טיולון, בעיקר ביציאות ארוכות מהבית, טיסות לחו"ל ועוד, זה יותר נוח להם, גם יותר נוח אם נרדמים וגם בתפעול וקיפול.
מניסיוני הרוב רוכשים את 2 האופציות. ההמלצה שלי, להשקיע יותר בטיולון וללכת על דגמי סמארטרייק (דגמי הביניים שמעולים לדעתי ואין צורך בשכלולים, בטח אם יהיה טיולון).
עוד נקודה, בסוף כשיש טיולון, מניסיוני אורזים את העגלה והטיולון משמש להכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלת אופן q play diff
סיון12/04/2020היי קובי,
תודה על התשובה :)
ראינו תלת אופן של Q play דגם diff, מסתובב בעל גלגלי גומי מתקפל ושוקל 10.5 קילו. ראיתי שהמלצת על דגם ריטו של אותה חברה בתנאי שהגלגלים אינם גלגלי אוויר. מה אתה אומר על הדגם הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)