תלת אופן או טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תלת אופן או טיולון
    סיון
    11/04/2020

היי קובי,
    הבייבי בן 8 חודשים וסבתא רוצה לקנות לו תלת אופן לקראת הקיץ. משיטוט בפורום ראיתי שאתה ממליץ על דגם ליקי של דונה וסמארט טרייק. הדגמים יחסית יקרים והשאלה שלי קצת מסובכת.רכשנו עגלה משולבת של ABC דגם סלסה 4 2019 ורצינו לרכוש טיולון יותר קטן וקל בעיקר כדי לקחת ולהחזיר מהגן ( להשאיר במשך היום בגן) וגם שתהייה אופציה לקחת את הטיולון הקטן לחול, המלצת לנו על אינפיניטי מגנום.השאלה היא האם תלת האופן יכול להחליף את הטיולון והאם שווה להשקיע ברכישת שני הפריטים או לקנות את הטיולון ובשלב מאוחר יותר צעצוע נוסע אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלת אופן או טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/04/2020

שלום סיוון,

א. אני לא ממליץ רק על הליקי, גם על סמארטרייק (יש מספר דגמים) שבדרך כלל יותר זולים.
    ב. אני לא חושב שתלת אופן יכול להחליף לגמרי טיולון, מניסיוני, הם אוהבים הרבה יותר את התלתי אופן אבל בהרבה מקרים, העדפתי טיולון, בעיקר ביציאות ארוכות מהבית, טיסות לחו"ל ועוד, זה יותר נוח להם, גם יותר נוח אם נרדמים וגם בתפעול וקיפול.
    מניסיוני הרוב רוכשים את 2 האופציות. ההמלצה שלי, להשקיע יותר בטיולון וללכת על דגמי סמארטרייק (דגמי הביניים שמעולים לדעתי ואין צורך בשכלולים, בטח אם יהיה טיולון).
    עוד נקודה, בסוף כשיש טיולון, מניסיוני אורזים את העגלה והטיולון משמש להכל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלת אופן q play diff

סיון
    12/04/2020

היי קובי,
    תודה על התשובה :)
    ראינו תלת אופן של Q play דגם diff, מסתובב בעל גלגלי גומי מתקפל ושוקל 10.5 קילו. ראיתי שהמלצת על דגם ריטו של אותה חברה בתנאי שהגלגלים אינם גלגלי אוויר. מה אתה אומר על הדגם הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו