אמבטיית בייבי ג'וגר ותיקה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אמבטיית בייבי ג'וגר ותיקה
    הודיה
    12/04/2020

שלום,

אשמח לעצה - ברשותי אמבטיה קשיחה וטיולון של בייבי ג'וגר וכן סלקל (סייבקס עם מתאמים) שנקנו יחד לפני כשבע שנים.
    האמבטיה והסלקל במצב מצוין. הטיולון מטבע הדברים כבר עשה את שלו.
    מעוניינת להתחדש. הציעו לי לרכוש שוב טיולון בייבי ג'וגר סיטי מיני 4 גלגלים (שמחירו סביב 1000 שח) ולהשתמש בו כשלדה חדשה לאמבטיה ולסלקל.
    אני מתלבטת כיוון שהטיולון אינו מתהפך, חיסרון משמעותי בעיניי.
    מה דעתך בנושא?
    אשמח לרעיון לרכישה שתנצל את הקיים (לפחות את הסלקל) מבלי להתפשר על נוחות ועיצוב. אולי אחד הטיולונים של סייבקס?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/04/2020

שלום הודיה,

לגבי האמבטיה, היא תתחבר רק לסיטי מיני ואין אופציות נוספות.
    לגבי הסלקל, חשוב לציין שפג תוקפו, לסלקלים וכיסאות בטיחות יש תוקף של 5 שנים מיום השימוש או 6 שנים מיום היצור תלוי ביצרן, בסייבקס בזמנו זה היה 5 שנים מיום השימוש.
    בכל מקרה הסלקל של סייבקס מתחבר לרוב העגלות בשוק ככה שלא משנה איזו עגלה תרכשו, אם יש מתאמים לסייבקס אז הוא יתחבר. אין טיולון דו כיווני בנפרד שאני ממליץ עליו אלא רק כאלו שכוללים אמבטיה והמחירים הם באזורים של 2000 ש"ח ומעלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו