חוות דעת על עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעת על עגלות
    חבצלת
    16/04/2020

רציתי לשאול על עגלות אני אפרט אותם ואשמח לחוות דעת עליהם כי לא מצאתי בשום מקום מקווה שכאן אמצא

עגלה 1: טיולון-רויאל-אפור-infanti-אינפנטי

עגלה 2: joie muze LX

אלו עגלות שמצאתי מגיל לידה במחיר שפוי
    אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת על עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/04/2020

שלום חבצלת,

לא הייתי ממליץ על אף אחת מהן. נכון הן זולות אבל גם מאוד מאוד בסיסיות. כמוכן הטיולון חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה+.
    הייתי ממליץ להשקיע יותר לכיוון ה1500 ש"ח וללכת על עגלות כמו ג'ואי כרום או סירקל ראבנה.
    אם בכל זאת, מבין ה-2 הג'ואי הרבה יותר טובה מכל הבחינות כולל מבחינת התאמה לתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלות המשך

חבצלת
    17/04/2020

תודה רבה על העזרה והתגובה
    לא הבנתי מה הכוונה בסיסיות
    אשמח להסבר
    ואני אפרט את צרכי ואולי תוכל לתת לי כיוון

עדיף לי עגלה בלי אמבטיה הן מבחינת אכסון והן מבחינת חוסר שימושיות היינו עדיף לי טיולון עם אפשרות לשכיבה מלאה
    וגם כמובן המחיר הוא שיקול אצלי אין לי סיבה להוציא על עגלה מחיר יקר ושתהרס אחרי שנה או לחילופין אני לא אשתמש באופציות שהיא נותנת לי
    מהסתכלויות שלי בזאפ אני רואה שיש טיולונים שיכולים לענות על הדרישות שלי
    אבל צריך את הכיוון וזה בא ממך :)
    יש לציין שבגלל המצב כרגע אז לא הלכנו לראות את העגלות בכלל וכל ההסתמכות זה על ראיה וביקורות וחוות דעת ממך

ממה שראינו אז הסתפקנו על כמה סוגים אבל יש כל כך המון
    אולי תביא לנו כיוון ונוכל אחר כך לשאול אותך על דגמים ספציפיים

תודה מראש ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת על עגלות המשך

חבצלת
    17/04/2020

עוד דבר שחשוב לנו זה המשקל של העגלה

יש לנו הרבה מדרגות בסביבתנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/04/2020

שלום חבצלת,

בסיסיות הכוונה למינמום שיש בעגלה. גלגלים קטנים, קפיצים פשוטים או ללא, בדים דקים, גגון בגודל סביר, ידיות אחיזה לא הכי נעימות למגע, טיולון חד כיווני וכו'.
    אני אישית ממליץ על אמבטיה ועל טיולון דו כיווני, נכון זה יקר יותר, גדול יותר, כבד יותר אבל, לדעתי זה בריא (מבחינה התפתחותית) ונוח יותר לתינוק. בנוסף, ברוב המקרים יצריך לרכוש עוד טיולון.
    אין בשוק יותר מדי אופציות של עגלות דו כיווניות ללא אמבטיה
    ואלו שכן לדעתי פחות מוצלחות.

קשה לי להמליץ או לכוון למשהו אחר ממה שרשמת. אם עולים בתקציב, מוותרים על אמבטיה וטיולון דו כיווני אז הייתי ממליץ על ביבה טאי טאי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו