עגלת תינוק ילד ראשון.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק ילד ראשון.
    מיטל
    17/04/2020

לסייבקס יש שני דגמים: מיוס 2 וביליוס 3(דגם חדש יחסית),הראשונה יקרה משמעותית ,אשמח להשוואה בין שני הדגמים והאם הזולה יותר היא גם עגלה טובה.
    בנוסף אשמח אם תתייחס לעגלה MAMAS &PAPAS ארמדילו XT3 בהשוואה לשתי העגלות הנ"ל.
    אני עתידה להיות אם יחידנית חשוב לי עגלה נוחה לקיפול ,לא כבדה,מבחינת עבירות ,כרגע גרה בשכונה לא הכי מסודרת מבחינת מדרכות ובכוונתי לעבור אחרי הלידה לקיבוץ/מושב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק ילד ראשון.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/04/2020

שלום מיטל

מבחינת סייבקס, 2 עגלות שונות לחלוטין! הבליוס יותר כבדה (משמעותית), הרבה יותר מסורבלת לקיפול, הרבה יותר גדולה לאחר הקיפול ולכן רחוקה מלענות לדרישות שלך.

בין מיוס לארמדילו: המיוס משמעותית יותר קלה כ- 3 ק"ג פחות. הארמדילו יותר נוחה לניוד ולעליה וירידה ממדרכות, לדעתי המושב שלה מספק תמיכה טובה יותר לתינוק. הארמדילו מתקפלת גם כאשר הטיולון פונה אלייך (במיוס רק לכיוון הנסיעה), הארמדילו זולה משמעותית.
    לדעתי הארמדילו תואמת יותר לרוב הדרישות חוץ מהמשקל.
    הייתי ממליץ גם לבדוק את בייבי בוס טייגר שמציעה את יתרונות הארמדילו רק שוקלת כמו המיוס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת תינוק ילד ראשון

מיטל
    17/04/2020

תודה רבה עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו