תלת אופן ילד בן שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• תלת אופן ילד בן שנתיים
    יעל
    21/04/2020

קובי שלום
    תודה רבה על העזרה בפורום!
    יש לי שאלה בנוגע לתלת אופן ובכלל לכלים לשימוש בחוץ.
    יש לי ילד בן שנתיים, עד עכשיו בטיולים ארוכים אם היה מתעייף אחרי שנסע בגו'ק, היה יושב בטיולון. עכשיו נולד לו אח ואנחנו מתלבטים אם לקנות לו תלת אופן בסגנון של הדונה - לא זוכרת את שם הדגם שלהם.
    הסיבה של דגם מסוג כזה היא שאם הוא מתעייף אנחנו יכולים להסיע אותו עם משענת והצללה.
    כמו כן, אנחנו גרים בקומה שלישית בלי מעלית לכן מעדיפה דגם שמתקפל ונפתח בנוח אם אני עם תינוק נוסף.
    קראתי מהודעות אחרות בפורום שכתבת שתלת אופן מסוג זה הוא עד גיל שנתיים - האם הוא עד גיל זה בגלל הגודל? או סיבה אחרת? עד איזה גיל ניתן לנסוע על התחת אופן הנל? יש לציין כי הג'וק כבר קטן בגודל ולא נוח..
    האם יש לך הצעה לכלי אחר שיתאים לגיל זה יותר אבל שיענה גם על הצורך במידה והילד מתעייף?
    והאם במידה וכן נראה לך שמתאים כלי כזה יש דגם מועדף?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלת אופן ילד בן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2020

שלום יעל,

לגבי הגיל: כן, טכנית זה עד ממוצע שנתיים (כמובן שבהתאם להתפתחות התינוק ויש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות), אז המוצר הופך לאופניים שהילד אמור לדווש לבד, מניסיוני נדיר שזה קורה ובדרך כלל בשלב זה אנשים מאפסנים את המוצר.
    לגבי הצורך שלך, ההצעה היחידה שלי והיא בעייתית נכון לימים אלו, לבדוק פיזית ולהושיב את הילד בתלת אופן ולראות אם נוח לו ולהעריך כמה זמן תוכלו להשתמש בהם.
    אין לי הצעה אחרת למוצר עם גגון וידית דחיפה, זה או תלת אופן או טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו