סלקל, אמבטיה של סייבקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל, אמבטיה של סייבקס
    היבה
    22/04/2020

קןבי שלום,
    אשמח לברר לגבי שני דברים:
    1- האם אתה מכיר את הסלקל של סייבקס קלאוד z? מה היתרונות והחסרונות שלו? והאם שווה את ההשקעה?
    2- אנחנו קנינו עגלת סייבקס מיוס 2 רק עם טיולון ובלי אמבטיה, השאלה האם קריטי לקנות אמבטיה או שאפשר לוותר עליה? והאם הסלקל שציינתי למעלה מכסה את הצורך באמבטיה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקל, אמבטיה של סייבקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/04/2020

שלום היבה,

1. חסרונות: לדעתי סופר כבד בשביל סלקל, לדעתי יחד עם תינוק יהיה מאוד קשה לשאת אותו. יקר ומשמש מעט חודשים. אני בעד להשקיע כמה שפחות בסלקל (כן אבל להשקיע במוצר ברמת בטיחות גבוהה) וכמה שיותר בכיסא בטיחות!
    יתרונות, הוא נשכב כאשר מחברים לעגלה (לא ברכב).
    2. אני אישית תמיד בעד אמבטיה. צריך לבדוק מול מכון התקנים איזה תקן קיבלה המיוס 2 לטיולון (האם מגיל לידה או מגיל 6 חודשים, זה מאוד חשוב כי זה גם עניין בטיחותי ולא רק עניין השכיבה). אמור להיות ספר הוראות בעברית בעגלה וגם שם אמור להיות מצוין הדבר.
    אני לא ממליץ להשתמש בסלקל כתחליף לאמבטיה למרות שהוא מאפשר זאת, לדעתי זה צפוף מדי ולא נוח לתינוק, כמוכן מומלץ מאוד להשכיב תינוק על הבטן בעגלה כאשר אנו משגיחים, זה סופר עוזר להתפתחות שלהם. בסלקל לא ניתן לעשות זאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו