קובי האלוף מחכה להמלצתך !

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• קובי האלוף מחכה להמלצתך !
    יוסי
    23/04/2020

אנחנו זוג לפני לידה ראשונה שגרים בבניין ללא מעלית בקומה שלישית ולכן חשוב לנו מאד עגלה שתהיה קלה יחסית בפרט שאשתי שוקלת רק 48 קילוגרם...
    מה גם שאין ברשותינו רכב אלא אנחנו שוכרים או נוסעים בתחבורה ציבורית ולכן חשוב לנו גם שתהיה נוחה לקיפול. ומצד שני משהו איכותי אבל זול.
    אני רואה את כל המחירים של העגלות וכסטודנט לפרסום לא ברור לי באמת אם זה סתם עניין של מותג או שיש בזה משהו אמיתי .
    מבירורים רבים שעשיתי עלה שאתה המאסטר בכל נושא העגלות בארץ וגם אויבקטיבי והגון לכן אשמח מאוד מאוד לתשובה שתתייחס לצרכים שלנו כפי שכתבתי
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קובי האלוף מחכה להמלצתך !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2020

שלום יוסי,

בהרבה מקרים משלמים מס על מותג ולדעתי לא בהכרח מקבלים מוצר טוב יותר. כן אבל מקבלים מוצר איכותי ברוב המקרים (וגם כאן זה תלוי באיזה מותג מדובר).
    בדרך כלל הנטייה שלי להמליץ על מוצר שיהיה מרווח ואיכותי לתינוק אך כפי שאני מציין תמיד, זה מתנגש עם נוחות ההורה ובדרך כלל מדובר בעגלות גדולות וכבדות יותר שלדעתי לא יתאימו לצורך שלכם.

משהו שאני ממליץ לא לוותר עליו הוא טיולון דו כיווני בעגלה.
    זה אומר שהעגלות הכי קלות עם טיולון דו כיווני שוקלות באזור ה- 8 ק"ג ואם נוותר עליו יש עגלות ששוקלות פחות מ-6 ק"ג (ואז אנחנו מוותרים על עוד הרבה דברים).

אני ממליץ לבדוק את עגלות בובקט ששוקלת 8.3 ק"ג, נוחה מאוד לניוד, תפעול וקיפול וגם מאוד קטנה לאחר הקיפול.
    כרגע יש מלאי מאוד מצומצם שלה. גילוי נאות (אני משווק שלה בישראל).

אופציה נוספת זה איזי ווקר צ'ארלי שזה עגלה של מותג ידוע באירופה (פחות בארץ) ונמכרת במחיר סביר, שוקלת 8 ק"ג ומאוד נוחה לקיפול וקומפקטית. ביחס לבובקט הגלגלים שלה יותר קטנים ולכן היא פחות נוחה לניוד ממנה לדעתי, כמוכן בבובקט המושב יצוק מפלסטיק באיזי ווקר המושב מבד עם תמיכת פרספקט בתוכו. לדעתי מושב יצוק מספק תמיכה טובה יותר אך כפי שהבנת גם מוסיף משקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו