מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת תינוק ילד ראשוןמיטל23/04/2020
היי קובי,
מתלבטת בין סייבקס מיוס 2 לבייבי בוס טייגר.בראשונה יש סלקל שיכול לשמש ככיסא בטיחות בחודשים הראשונים.בשניה אצטרך בנוסף לעגלה לרכוש כיסא בטיחות לגיל לידה.
אני גרה בבית פרטי אבל על מנת להגיע לכניסה יש לרדת מדרגות 8+8.
במידה ואני מחליטה על הבייבי בוס טייגר,על איזה כסא בטיחות אתה ממליץ,אני חשבתי על הסייבקס מגיל לידה eternis s .יש לך המלצות נוספות?
בהתחשב בדרישותיי באיזה עגלה מבין השתיים היית ממליץ לבחור?
עוד שאלה האם סלקל סייבקס מתאים לבייבי בוס טייגר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/04/2020שלום מיטל,
ראשית גם לטייגר ניתן לחבר סלקל! יש לרכוש מתאמים ועליהם מתחברים סלקלים של ג'ואי (כאשר המומלץ ביותר לדעתי הוא האייג'ם שגם יותר בטיחותי מהסלקל שמגיע עם הסייבקס. בסייבקס ניתן לשדרג לאטון 5 שהוא עם 5 כוכבי בטיחות כמו ג'ואי אייג'ם).
לצערי סלקל סייבקס לא מתחבר לטייגר.
לדעתי הטייגר לא מותג כמו סייבקס אבל מציעה לדעתי יותר במחיר הרבה יותר נמוך (גם כאשר נוסיף סלקל למחירה).
גלגלים יותר גדולים ואיכותיים, מושב טיולון יצוק מפלסטיק, ידית טלסקופית כך יותר קל לעלות ולרדת ממדרכות גבוהות, ניתן לקפלה יחד עם הטיולון כאשר הוא פונה אליכם, במיוס רק כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה.
החיסרון ביחס למיוס, כשרוצים לקפל את הטיולון צריך לנתק צד אחד של המעקה או לקפל בלעדיו (כל הרוכשים שאני בקשר איתם העידו שזה לא נוראי בכלל).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)