עגלת תינוק ילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תינוק ילד ראשון
    מיטל
    23/04/2020

היי קובי,
    מתלבטת בין סייבקס מיוס 2 לבייבי בוס טייגר.בראשונה יש סלקל שיכול לשמש ככיסא בטיחות בחודשים הראשונים.בשניה אצטרך בנוסף לעגלה לרכוש כיסא בטיחות לגיל לידה.
    אני גרה בבית פרטי אבל על מנת להגיע לכניסה יש לרדת מדרגות 8+8.
    במידה ואני מחליטה על הבייבי בוס טייגר,על איזה כסא בטיחות אתה ממליץ,אני חשבתי על הסייבקס מגיל לידה eternis s .יש לך המלצות נוספות?
    בהתחשב בדרישותיי באיזה עגלה מבין השתיים היית ממליץ לבחור?
    עוד שאלה האם סלקל סייבקס מתאים לבייבי בוס טייגר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תינוק ילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2020

שלום מיטל,

ראשית גם לטייגר ניתן לחבר סלקל! יש לרכוש מתאמים ועליהם מתחברים סלקלים של ג'ואי (כאשר המומלץ ביותר לדעתי הוא האייג'ם שגם יותר בטיחותי מהסלקל שמגיע עם הסייבקס. בסייבקס ניתן לשדרג לאטון 5 שהוא עם 5 כוכבי בטיחות כמו ג'ואי אייג'ם).
    לצערי סלקל סייבקס לא מתחבר לטייגר.
    לדעתי הטייגר לא מותג כמו סייבקס אבל מציעה לדעתי יותר במחיר הרבה יותר נמוך (גם כאשר נוסיף סלקל למחירה).
    גלגלים יותר גדולים ואיכותיים, מושב טיולון יצוק מפלסטיק, ידית טלסקופית כך יותר קל לעלות ולרדת ממדרכות גבוהות, ניתן לקפלה יחד עם הטיולון כאשר הוא פונה אליכם, במיוס רק כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה.
    החיסרון ביחס למיוס, כשרוצים לקפל את הטיולון צריך לנתק צד אחד של המעקה או לקפל בלעדיו (כל הרוכשים שאני בקשר איתם העידו שזה לא נוראי בכלל).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו