המלצה לסלקל טוב ולא יקר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לסלקל טוב ולא יקר
    שלי
    25/04/2020

שלום, נהנתי לקרוא את תשובתייך השונות.
    אני לא צריכה לחבר סלקל לעגלה כי לא מומלץ הרי לזמן רב וקונה אמבטיה וטיולון.
    האם אפשר להשאיר את הסלקל באוטו ולקנות כזה בלי בסיס שיוזיל? אם הבנתי נכון שאין סיבה משמעותית להוציא אותו מהאוטו?
    אם כך ראיתי סלקלים יותר זולים מימה שאתה ממליץ, הם לא מומלצים לגמרי מבחינת בטיחות?
    והאם ממש עדיף לקנות סלקל ולא כיסא בטיחות טוב מהתחלה?
    כי הסלקלים המומלצים יקרים כמעט כמו כיסא בטיחות מהלידה
    תודה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לסלקל טוב ולא יקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/04/2020

שלום שלי,

אם בכל זאת ההחלטה להשאיר ברכב אז כל היתרון הגדול של הסלקל (האפשרות לנייד יחד עם התינוק) לא רלוונטי, לכן הייתי כבר ממליץ לחסוך את עלות הסלקל ולהשקיע בכיסא ברמה גבוהה כמו צ'יקו נקסטפיט או ברייטקס מרתון או בולווארד.
    אם בכל זאת סלקל, סייבקס אטון ברמת בטיחות גבוהה ובמחיר סביר. הכי נותן תמורה לכסף זה צ'יקו קייפיט, הכי בטוח וכולל בסיס במחירו אבל הוא יותר יקר מהסייבקס (כאשר הסייבקס נמכר ללא בסיס ויחד עם בסיס יהיה משמעותית יותר יקר מהצ'יקו).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטרת הסלקל

שלי
    26/04/2020

אם בכל זאת תוכל להגיד לאיזה מטרה משתמשים להוציא את הסלקל מהאוטו אם יש עגלה ולא צריכים להרכיב אותו על עגלה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/04/2020

שלום שלי,

הסלקל הוא מושב בטיחות מגיל 0 עד גיל שנה בממוצע.
    זה תפקידו העיקרי. בעבר כיסאות לא ידעו להיות כנגד כיוון הנסיעה ולכן הסלקל היה חובה. כיום שהרבה כיסאות יודעים להיות כנגד הכיוון וגם לספק זווית שכיבה כמו סל קל או קרוב לכך, לסלקל אין יתרון אחר על הכיסא חוץ מזה שהוא נשלף מהרכב יחד עם התינוק וניתן או לשאת ביד או לחבר לעגלה אם מתאים לה. היתרון בזה הוא שהרבה תינוקות נרדמים תוך כדי נסיעה ואז במקום להעיר אותם אפשר להגיע עד מיטתם יחד עם הסלקל ואז להעביר בשקט מבלי להעיר (לי אישית זה עזר המון).
    מעבר לכך, לא בריא שישהו בסלקל יותר מ-45 דקות ביום כי זה עלול להזיק אורטופדית וגם יוצר ראש שטוח. בנוסף לא מומלץ שישהו יותר מחצי שעה כי זה עלול לפגוע בדרכי הנשימה בשל הזווית הקמורה (אותו כנ"ל לכיסאות בטיחות אך בניגוד לסלקל הם קבועים רק ברכב, אני מכיר ורואה הרבה שהסלקל הוא העגלה/טיולון ומשמש להרבה מעבר לזמן המומלץ).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא בטיחות גרקו

שלי
    30/04/2020

שלום, האם כיסא בטיחות גרקו ever t shield 4 מגיל אפס מומלץ? נמכר כרגע ב 800 שח אך ללא ריץ רץ לכיבוס הריפוד כמו ציקו נקסטפיט.
    ומה ההבדל בין הגרקו הזה לגרקו 4 ever?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    30/04/2020

שלום שלי,

בגרקו אין צורך בריץ רץ. הריפוד נשלף בלעדיו גם מבלי לנתק את המושב מהרכב.

סה"כ מדובר במושב שנותן את התמורה הכי טובה לכסף, עד לפני חצי שנה מחירו היה כפול אז בהחלט מומלץ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין גרקו פוראבר לטרו שילד

קובי
    30/04/2020

היי
    רציתי לדעת מה ההבדל בין גרקו 4ever לבין גרקו 4ever טרו שילד

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    01/05/2020

שלום קובי,

לטרו יש הגנות צד משופרות ולכן גם דירוג בטיחותי גבוה יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו