התלבטות לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלות
    אור
    26/04/2020

היי, בילד הראשון הייתי עם סייבקס מיוס ומאוד התאכזבתי. אני גרה במושב ולא הרגשתי שהעגלה יציבה מספיק ובטיחותית.
    רעדה הרבה ולתינוק היה נוח. אני מחפשת עגלה יציבה ושנוח לטייל איתה במושב ועם קצת אבנים. ראיתי את האינגלזינה אפטיקה, האם אתה ממליץ עליה? או על הספורטליין/גואי כרום? או שיש עוד סוגים וחברות מומלצות..
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/04/2020

שלום אור,

ראשית אני רושם את זה המון כאן וחשוב להבין.
    הסייבקס מציעה נוחות להורה עם יתרון של משקל ממש קל עבור עגלה עם טיולון דו כיווני, קיפול מאוד נוח וקומפקטי וכמו שאני מציין תמיד, מצד שני זה בא על חשבון דברים כמו נוחות התינוק ונוחות הניוד.
    חשוב להבין שזה גם עובד הפוך, עגלות שכן יתנו לכם יכולת ניוד טובה ונוחות לתינוק יהיו כבדות יותר, מסורבלות יותר לקיפול וגדולות יותר לאחר הקיפול, גם ביומיום יותר רחבות אז במעברים צרים יהיה פחות נוח.
    לכן צריך לקבל החלטה מה חשוב לנו יותר.

בגדול הג'ואי בגרסאת הדלוקס מציעה לדעתי גלגלים יותר טובים + קפיצים ולכן תהיה יותר נוחה בניוד לדעתי. כמוכן מושב הטיולון גם גבוה יותר וגם לדעתי מספק תמיכה טובה יותר כי הוא יצוק מפלסטיק. מצד שני היא כבדה יותר וגדולה יותר לאחר הקיפול. כשהן פתוחות הן די באותו הגודל.
    האפטיקה היא רמה מעל הג'ואי לדעתי אבל בהתאם גם יותר כבדה. בסגנון של האפטיקה יש את פג בוק ואת איי.בי.סי דיזיין סלסה (שלדעתי הכי מתאימה למושב מבחינת ניוד בזכות גלגלים איכותיים ומערכת הקפיצים הכי איכותית לדעתי).

מהקלות בסגנון הספורטליין הייתי ממליץ על בייבי בוס טייגר (גילוי נאות אני משווק שלה ושל הסלסה) שיש לה גלגלים טובים לדרך משובשת ואני מקבל פידבקים ממשתמשים שרושמים לי שהיא מעולה לזה, היא גם יחסית מרווחת לתינוק ויש לה מושב יצוק כמו בג'ואי. מבחינת משקל היא שוקלת כמו המיוס, קומפקטית כמוה ומתקפלת ביד אחת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו