מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלותאור26/04/2020
היי, בילד הראשון הייתי עם סייבקס מיוס ומאוד התאכזבתי. אני גרה במושב ולא הרגשתי שהעגלה יציבה מספיק ובטיחותית.
רעדה הרבה ולתינוק היה נוח. אני מחפשת עגלה יציבה ושנוח לטייל איתה במושב ועם קצת אבנים. ראיתי את האינגלזינה אפטיקה, האם אתה ממליץ עליה? או על הספורטליין/גואי כרום? או שיש עוד סוגים וחברות מומלצות..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/04/2020שלום אור,
ראשית אני רושם את זה המון כאן וחשוב להבין.
הסייבקס מציעה נוחות להורה עם יתרון של משקל ממש קל עבור עגלה עם טיולון דו כיווני, קיפול מאוד נוח וקומפקטי וכמו שאני מציין תמיד, מצד שני זה בא על חשבון דברים כמו נוחות התינוק ונוחות הניוד.
חשוב להבין שזה גם עובד הפוך, עגלות שכן יתנו לכם יכולת ניוד טובה ונוחות לתינוק יהיו כבדות יותר, מסורבלות יותר לקיפול וגדולות יותר לאחר הקיפול, גם ביומיום יותר רחבות אז במעברים צרים יהיה פחות נוח.
לכן צריך לקבל החלטה מה חשוב לנו יותר.
בגדול הג'ואי בגרסאת הדלוקס מציעה לדעתי גלגלים יותר טובים + קפיצים ולכן תהיה יותר נוחה בניוד לדעתי. כמוכן מושב הטיולון גם גבוה יותר וגם לדעתי מספק תמיכה טובה יותר כי הוא יצוק מפלסטיק. מצד שני היא כבדה יותר וגדולה יותר לאחר הקיפול. כשהן פתוחות הן די באותו הגודל.
האפטיקה היא רמה מעל הג'ואי לדעתי אבל בהתאם גם יותר כבדה. בסגנון של האפטיקה יש את פג בוק ואת איי.בי.סי דיזיין סלסה (שלדעתי הכי מתאימה למושב מבחינת ניוד בזכות גלגלים איכותיים ומערכת הקפיצים הכי איכותית לדעתי).
מהקלות בסגנון הספורטליין הייתי ממליץ על בייבי בוס טייגר (גילוי נאות אני משווק שלה ושל הסלסה) שיש לה גלגלים טובים לדרך משובשת ואני מקבל פידבקים ממשתמשים שרושמים לי שהיא מעולה לזה, היא גם יחסית מרווחת לתינוק ויש לה מושב יצוק כמו בג'ואי. מבחינת משקל היא שוקלת כמו המיוס, קומפקטית כמוה ומתקפלת ביד אחת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)