מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התאמת סלקל לעגלה - בייביג'וגר וספורטלייןטליה27/04/2020
שלום, אני בודקת את ההבדלים בין הבייביג'וגר לספורטליין סיילו. אשמח לקבל ממך קצת מידע על כך.
אחד הדברים שחשובים לי הם האפשרות להחליף בין אמבטיה או טיולון לסלקל. כרגע יש לנו כבר סלקל של חברת איבנפלו, והבנתי שהוא מתחבר לעגלת הבייביג'וגר. האם גם לספורטליין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/04/2020שלום טליה,
לגבי בייבי ג'וגר, איזה דגם?
איזה סלקל של אוונפלו? כבר המון שנים לא שיווקו סלקל שלהם.
כיום התחילו לשווק עגלה שלהם שנמכרת יחד עם סלקל (יש חנויות שמפרידות). האם הכוונה אליו?
לדעתי הסלקל שמתחבר לעגלה לא צריך להוות שיקול בבחירת העגלה, זה יתרון נוח ונחמד אבל, זה לא בריא לתינוקות ולדעתי התפקיד של הסלקל הוא לשמש כמושב בטיחות ברכב, להוציא תינוק יחד עם הסלקל לדעתי צריך להעשות כמה שפחות וגם לכמה שפחות זמן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה קובי, כואב הלב להעיר תינוק ישן
טליה27/04/2020זה לא ילד ראשון, אז אני יודעת כבר שאחד הדברים המבאסים בשבילי זה להוציא אותם ישנים בשביל להעביר לעגלה....
בכל מקרה המשכתי עוד קצת לקרוא וראיתי שהשלדה של הסיילו לא כזאת חזקה בעיניך. האם גם בדגמים החדשים שלהם זה כך? יש לנו לא מעט מדרגות לעלות ולרדת לעתים ואנחנו לא רוצים לשחוק את העגלה... הבעיה היא שהמחיר שלה הוא דיי המקסימום שלנו.. מה היית ממליץ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/04/2020שלום טליה,
לגבי הסלקל, אני מסכים, אני השתמשתי באופציה הזו לא מעט אבל זה היה בעיקר להעביר מהרכב למיטה. גם נוח כשיש גשם לשלוף וללכת מהר. אין ספק שיש בזה יתרונות נוחות רק לזכור שעדיף באמבטיה.
לגבי העגלה, שוב, אני צריך לדעתי דגם של הסלקל.
הסיילו XL מציעה גלגלים יותר גדולים ולכן לדעתי היא תהיה יותר עמידה וחזקה. יש לקחת בחשבון שגם יותר כבדה קצת וכמו שציינת יותר יקרה.
עוד לקחת בחשבון שאסור לעלות ולרדת מדרגות עם עגלה פתוחה זה אחד מגורמי השחיקה הכי ממהירים (מלשון מהירות).
לא משנה איזו וכמה חזקה העגלה השחיקה והלחץ שמופעל על העגלה בסוף שוחק אותה עד מצב של שבר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגם של הסלקל
טליה09/05/2020Embrace 35
זה סלקל מ2012, אבל נשמר לנו ממש טוב אז מעדיפים להישאר איתו.
השאלה אם הוא מתאים לסיילו? לבייביג'וגר?
אם לא אז אתה יודע להגיד לי למי כן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר10/05/2020שלום טליה,
1. הוא לא מתחבר לאף עגלה.
2. חשוב לציין שע"פ היצרן הוא פג תוקף, רשום על המוצר תאריך אחרון לשימוש אבל בדרך כלל זה 6 שנים מיום היצור!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, לא ידענו שיש תוקף
טליה11/05/2020התוקף לא תלוי בכלום? למשל בזה שהחנייה שלנו תת קרקעית והסלקל לא שוהה הרבה בשמש וחום? בגדול הוא במצב מצוין.. בכל מקרה ניקח זאת בחשבון.
ראיתי פה כמה סקירות שלך על ספורטליין לעומת הבייבי בוס, ויש לי כמה שאלות נוספות -
1. האם ההבדל בגלגלים ניכר גם בדגם הxl של סיילו לעומת הטייגר? אנחנו מסיימים עכשיו 9 שנים עם בייבי ג'וגר ורגילים ממש לנוחות בניוד, דרכי עפר ומה לא.. מחפשים משהו סביב אותה רמה.
2. לגבי הבד - האם ניתן לשליפה וכיבוס? בשני הדגמים.
3. האם בשני הדגמים אפשר להושיב את התינוק בטיולון בצורה זקופה? כמה מצבים יש למשענות?
4. הסל מתחת לעגלה בגודל דומה בשני הדגמים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר12/05/2020שלום טליה,
אכן כן, התוקף לא תלוי בכלום. היצרנים מגדירים זאת כעייפות חומר. בנוסף הם לא רוצים לקחת אחריות לאחר תקופה מסוימת. כמוכן כשיש שוק יד 2 גדול בעולם וקיים סיכוי ענק שימכרו המון מושבים לאחר תאונה, היצרן רוצה לדעתי שלאחר זמן מסוים לפחות המוצר ירד מהכביש.
1. לדעתי כן, הטייגר לדעתי יותר יעילה, שקטה ופחות קופצנית.
לגבי בייבי ג'וגר תלוי בדגם ואז אוכל להשוות.
2. כן, גם בבייבי בוס וגם בסיילו ניתן לשלוף את הבדים.
3. בבייבי בוס אכן כן. יש 3 מצבים: שכיבה כמעט שטוחה, ביניים וישיבה.
4. בטייגר הסל יותר גדול בכ- 10%.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)