עגלת בייבי בוס טייגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בייבי בוס טייגר
    מיכל
    01/05/2020

בחיפוש אחר עגלה קלה הציעו לי באחת החנויות עגלה בשם בייבי בוס טייגר וטענו שהיא מספרד. האמת שהתרשמתי ממנה לטובה אבל מחיפוש קצר ברשת לא מצאתי שום מידע על העגלה הזו! לא המלצות, לא אתר באנגלית או בספרדית (אם העגלה מספרד היה מצופה שיהיה להם אתר רשמי בספרדית לא??) פשוט כאילו העגלה הזו לא קיימת בשומקום ורק בעברית יש לה איזה אתר אינטרנט אחד ועמוד פייסבוק. כל העסק מריח לי מפוקפק, מה גם שלא אקנה עגלה שאין לי מושג היכן מיוצרת והאם עומדת בתקני הבטיחות. מצד שני היא באמת נראתה אחלה והמחיר אטרקטיבי... אני תוהה אם אני מפספסת פה משהו ואם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המותג, טיבו ומהיכן הוא באמת?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בייבי בוס טייגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/05/2020

שלום מיכל,

גילוי נאות אם לא שמת לב, אני אחראי לפיתוח של המוצר וגם משווק אותו בישראל.
    עכשיו אנסה לעשות סדר כי בחנות עשו קצת סלט.
    בתחילת הדרך העגלה פותחה עבור ויחד עם מותג ספרדי שנקרא tuc tuc, לאורך הדרך כשראינו שהם לוקחים את המוצר לכיוון שלהם (זו רשת אופנת תינוקות ענקית והם הלכו לכיוון יותר טרנדי/סטייל וקליל), החלטנו, בעיקר אני לקחת את זה לכיוון יותר חזק ומאסיבי כדי שתהיה יותר נעימה לניוד, בעיקר בדרך משובשת, התעקשנו שיהיה מושב יצוק מפלסטיק כמו בבוגבו בי לדוגמא, גגון טיולון יותר גדול ועוד.
    לכן אני תמיד מציין שהטייגר היא יותר פיתוח ישראלי מספרדי.
    כמובן שכל אחד מיתג את המוצר אחרת ולכן השמות שונים.
    מבחינת בטיחות: לטייגר יש אישור מכון התקנים הישראלי, תקן אירופאי וגם העברנו תקן לארה"ב כי היה שיקול לשווק שם אבל הוקפא. עוד דבר שחשוב לדעת. בפיתוח מוצרים יש 2 אופציות, 1. להשקיע כסף בפיתוח והמוצר של המשקיע או 2. המפעל בסין משקיע הכל ואז המפעל יכול למכור למי שיחפוץ, בחרנו באופציה השניה והמפעל גם מוכר את הטייגר למותג מדרום קוריאה ולכן יש גם תקן קוריאני שהוא אחד המחמירים בעולם.
    העגלה נמכרת שנה וחצי בארץ וחווות הדעת רק חיוביות. אם תדפדפי כמה דפים לאחור בשבוע שעבר הגיבו 2 משתמשי עגלה ורשמו כמה הם מרוצים מהמוצר.

אם תרצי עוד מידע ניתן ליצור קשר בדף הפייסבוק שלנו בייבי בוס. שם יש אפשרות לשלוח קישורים או תמונות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

מיכל
    01/05/2020

אז למעשה העגלה היא עגלה ישראלית שמיוצרת בסין? אין כבר שום קשר לספרד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/05/2020

שלום מיכל,

היום אפשר לומר שכן למרות שכפי שציינתי, כן יש שת"פ ולדוגמא האמבטיה פותחה ע"י המותג הספרדי אבל כפי שציינתי, עשינו המון התאמות ושינויים שלנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו