אינגליזינה טרילוג'י או סיילו xl

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה טרילוג'י או סיילו xl
    חיה
    03/05/2020

היי,
    לקראת לידה שלישית מחפשת עגלת תינוק מומלצת.
    אנחנו גרים בקומה שנייה ללא מעלית, כך שצריכים עגלה חזקה מצד אחד שלא תיהרס מעלייה וירידה במדרגות ומצד שני שלא תהיה כבדה מידי...
    כמה נק' שחשובות לי:
    - טיולון שנשכב לגמרי
    - אמבטיה גדולה שתספיק ליותר מ4-5 חודשים
    - לא רואה סיבה להשקיע יותר מ2500-3000 ש"ח.. כמו כן אופנה פחות רלוונטית, אבל אני כן חושבת שכדאי חברה מוכרת, לדעת שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלות, חלקי חילוף וכד'
    - שנינו יחסית גבוהים אז שלא תהיה נמוכה מידיי
    - מתניידים ברכב עם תא מטען גדול יחסית (טויוטה קורולה)
    בהתחלה רציתי סייבקס מיוס אבל לא ממש הבנתי למה היא כל כך יקרה..
    שמעתי המלצות על אינגליזינה טרילוג'י ועל סיילו, אשמח לשמוע את דעתך עליהם או המלצות לעגלות נוספות
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/05/2020

שלום חיה,

נקודה חשובה לפני המענה, ע"פ כל היצרנים ומכוני התקנים, אסור לעלות מדרגות עם עגלה פתוחה יחד עם תינוק. זה הגורם שחיקה הכי מהיר לעגלה וגם עלול לסכן.

לגבי הנק':
    טיולון נשכב טוב יש בשתיהן.
    לגבי ההשקעה ברוב המקרים אני מסכים אך יש דרישות מסויימות שרק עגלות יותר יקרות יכולות לענות עליהן, במקרה שלך זה לא רלוונטי.
    כל החברות כיום נותנות מענה ושירות חלפים/תיקונים. למרות המצב הכלכלי המאוד קשה אף חברה לא קרסה או הייתה קרובה לכך כך שזה נתון שצריך להרגיע את כל הרוכשים.
    המיוס לדעתי יקרה, נטו בגלל המותג והמיתוג, יש לה המון יתרונות ודברים שהורים אוהבים אבל, לדעתי גם בעגלות שעולות כמחצית אפשר למצוא את רוב היתרונות האלו.

לגבי העגלות: האינגלזינה מציעה אמבטיה הרבה יותר גדולה שגם מתכווננת. מצד שני לדעתי הסיילו יותר נוחה לניוד גם בגלל הגלגלים וגם בגלל שזו ידית אחיזה מלאה (הטרילוג'י במקור זו עגלת 2 ידיות עם חיבור שמחבר את 2 הידיות לידית אחת). בגלל הידית והמבנה יותר נוח לנייד את הסיילו, לעלות ולרדת מדרכות, הגישה לסל החפצים הרבה יותר נוחה.
    לדעתי גם התמיכת גב בטיולון עדיפה בסיילו.
    אם רוצים לחבר סלקל, אז לסיילו מתחברים מגוון גדול יותר של סלקלים שרובם עדיפים בטיחותית על זה של אינגלזינה.
    הקיפול נוח בשתיהן והטרילוג'י מעט יותר קומפקטית וגם נעמדת לאחר הקיפול. הטרילוג'י יותר קלה בכ-קילו וחצי לשלדה + טיולון.

הייתי גם ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, דומה לסיילו ביתרונות ולדעתי מציעה משקל קל יותר, יכולת ניוד יותר טובה בגלל גלגלים איכותיים יותר (זה + משקל קל יותר גורמים לכך שעליה וירידה ממדרכות תעשה בעוד יותר קלות), נעמדת לאחר הקיפול, מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה יותר טובה מסיילו וגם זווית ישיבה זקופה יותר. גגון הטיולון גדול יותר.
    בהשוואה לסיילו מתחברים עליה פחות דגמים של סל קלים אבל עדיין יש מותגים ברמות בטיחות של 5 כוכבים שמתחברים.
    כשמקפלים יחד עם הטיולון יש לפתוח צד אחד של מעקה האחיזה של התינוק או לקפל בלעדיו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו