עגלה לתינוקת ראשונה קלה מבחינת משקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוקת ראשונה קלה מבחינת משקל
    עדי
    07/05/2020

אני מחפשת עגלה ראשונה שתהיה קלה מבחינת משקל כי אני בחורה יחסית קטנה, קלה לקיפול ומחיר שפוי.
    ראיתי בנתיים את העגלות של סיאלו PL/XL ורציתי לדעת גם מה ההבדלים בין שני הדגמים והאם הם מומלצים בכללי ואשמח גם כמובן לעוד המלצות של חברות אחרות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד

עדי
    07/05/2020

וכמובן שהעגלה תהיה נוחה כמה שאפשר לתינוקת שזה גם פרט חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/05/2020

שלום עדי,

בין הPL ל XL אין הרבה הבדלים. בPL מקבלים גגון אמבטיה יותר גדול עם רשת איוורור. כמוכן עיצובית יש מסגרת מעוצב באמבטיה ובגגוני האמבטיה והטיולון, מעבר ליופי אין לזה ערך מוסף, לדעתי להפך כי זה מוסיף משקל וגם מתחמם יותר בשמש ולכן אני נוטה להמליץ על XL יותר שגם יותר זולה.

עוד עגלה מומלצת בטווח המחיר, לדעתי בייבי בוס טייגר, היא גם יותר קלה בקילו וחצי, לדעתי יותר נוחה לניוד ומגיעה עם מושב טיולון יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה טובה יותר לתינוק ומגיע לזווית ישיבה זקופה לעומת הסיילו שהמושב נוטה לאחור מעט במצב הישיבה המקסימלי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו