התלבטות לגבי עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה לילד ראשון
    לאה
    07/05/2020

היי קובי,
    תודה רבה על הפורום.
    אני מתלבטת לגבי עגלה לילד ראשון בין 2 עגלות:
    ספורט ליין סיילו (גם בו אני לא יודעת איזה דגם עדיף) לבין ממס אנד פפס ארמדילו פליפ XT3.
    חשוב לי הניוד- שיהיה נוח והקיפול- עדיף כמה שיותר קטן.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/05/2020

שלום לאה,

שתיהן נוחות לקיפול ודי במימדים זהים וקומפקטיים.
    הארמדילו יותר כבדה מכל דגמי הסיילו אבל לדעתי יותר נוחה לניוד, מגיעה עם מושב יצוק מפלסטיק שלדעתי מספק תמיכה טובה יותר וזווית ישיבה זקופה יותר.
    לסיילו יש 3 דגמים רגילה, XL שמגיעה עם גלגלים יותר גדולים ולכן לדעתי עם יכולת ניוד עדיפה אבל גם כבדה יותר וPL שזהה לXL רק עם גגון אמבטיה יותר גדול, אמבטיה וגגוני האמבטיה והטיולון עם מסגרת מתכת בשביל עיצוב יחודי יותר, לדעתי זה מוסיף משקל למוצר עוד מעל לXL ומתמם יותר מהר ולכן ביניהן אני ממליץ על הרגילה או הXL תלוי בתנאי הדרך שלכם והתקציב כי יש פערים לעיתים משמעותיים בין הגרסאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקל מתאים

לאה
    07/05/2020

תודה רבה על התשובה.
    כנראה נלך על הארמדילו.
    יש לי סלקל של פג- האם אוכל לחבר את זה לארמדילו? האם יש מתאמים שאפשר להשתמש בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/05/2020

שלום לאה,

לא ניתן לחברו, הוא מתאים רק לעגלות פג פרגו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו