שאלה נוספת לגבי סל קל ומזרן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת לגבי סל קל ומזרן
    ניר
    08/05/2020

שלום רב תושה על המידע נתת לנו חומר למחשבה, האם השלדה הדקה של הסייבקס מיוס 2 לעומת הבי5 תיצור יותר בלאי או שזה לא משמעותי? כמובן שכל התנועה תעשה בשטח אורבני.
    דבר שני אנו מתבלטים בין סל קל רגיל לדוגמא סייבקס אטון לבין דונה שהבנו שהיא ממש ממש מקלה, האם מבחינה בטיחותית אתה יכול להמליץ על הדונה?
    ודבר שלישי, יש לך המלצה על מזרן? משהו עד 900 שקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2020

שלום ניר,

אני לא חושב שתהיה בעיית אמינות לסייבקס. בנוסף היא כבר כמעט 3 שנים בשוק ואני לא מכיר בעיות או תקלות יוצאות דופן.
    מבחינה בטיחותית הסלקלים של סייבקס מדורגים טוב יותר מהדונה. מבחינה בריאותית אני פחות ממליץ לנייד תינוק בסלקל דונה. זה לא בריא אורטופדית, לא בריא לנשימה ומבזבז זמן יקר שבו ניתן להשכיב תינוק על הבטן באמבטיה של העגלה.
    לגבי המזרן: אני ממליץ על נומו, בייבי טק מולטיפלואו שהם בתקציב וגם על עמינח אימג'ן של שילב שחורג במעט מהתקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו