מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- lonex או bugaboo חוות דעתשירן צרויה15/05/2020
התעניינתי בעגלת bugaboo b5 אך שמעתי מחברה על עגלה שתתאים לי יותר lonex galaxy pro, בדקתי את המחיר מחיר נמוך באופן מחשיד אז רציתי לשאול לגבי העגלה של חברתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר17/05/2020שלום שירן,
מדובר ב-2 עגלות כלכך שונות אחת מהשנייה כך שאיני מבין מה ההתלבטות?
הבי קלילה, קומפקטית, פרקטית בעוד העגלה שציינת היא מותג פולני עלום, לא שלדעתי יש יצרנים פולנים טובים (אולי אחד) אבל יש עשרות מהם וגם בטופ שלהם לדעתי הרמה נמוכה.
בין 2 העגלות תלוי מהי רשימת הדרישות?
הלונקס תציע נוחות ניוד עדיפה בדרך משובשת אבל בעיר הבי עדיפה, בעיקר בעליה וירידה ממדרכות.
הלונקס יותר מרווחת לתינוק אבל בשל כך מאוד מאוד כבדה, מסורבלת לתפעול והקיפול גדול ולא יתאים לכל רכב.
גם אם מחפשים מוצר בסגנון הלונקס יש לדעתי אלטרנטיבות הרבה יותר מוצלחות בשוק.
הלונקס עם גלגלי אוויר שדורשים תחזוקה ויש סכנה של פנצ'ר.
אם רוצים עגלה בסגנון הבי יש אלטרנטיבות זולות משמעותית שלדעתי גם לא נופלות ממנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לא לפרסם מידע לא מבוסס
מיכל31/05/2020היי קובי, לפי מה שכתבת בתגובתך אני מבינה שלא עשית שיעורי בית, הלונקס גלקסי ספורט לא מסורבלת בכלל, אני אומרת בתור אחת שמשתמשת בה כבר ילד שני בלי שום בעיות בכלל והיא עונה לי על כל הצרכים שלי באופן הכי טוב שאפשר, דרך אגב הגלגלים של העגלה הם מסיליקון מלא ולא אוויר כמו שכתבת בתגובתך המטעית (מצרפת תמונה של העגלה שרכשתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/05/2020לא אתבייש אלא את או אתה!
כמו שציינתי תקדמו את המוצר במקום אחר. אין לי בעיה שגם כאן כל עוד תציינו גילו נאות שאתם היבואן. מוזר לי ש"מירי" ו"מיכל" הגיבו באותו זמן (די באותה דקה) בשתי שאלות שונות 2 פרופילים שונים. הרי לא מדובר בעגלה הנמכרת בישראל. מוזר לי שלמירי ומיכל יש בדיוק את אותו הריצוף בבית! אותה שלדה שחורה של עגלה ואפילו אותו וילון (כן גם בתמונה של הגלגל אפשר לראות את השתקפות הוילון).
אז טעיתי שיש לעגלה גלגלי אוויר (לפחות ככה הצגתם בדף הפייסבוק שלכם). היא לא נמכרת בהרבה חנויות (רק 2 ליתר דיוק) ואונליין (שאני אישית ממליץ להימנע מרכישת עגלה או טיולון אונליין כי אין דרך לבדוק פיזית את המוצר).
לא עשו אותי באצבע אז בבקשה לא לפרסם כאן בלי גילו נאות!
פחות בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)