בייבי בוס טייגר היכן ניתן לקנות?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי בוס טייגר היכן ניתן לקנות?
    נעמה
    21/05/2020

היי קובי, אני לקראת לידה ראשונה ומחפשת עגלה.
    נחשפתי לבייבי בוס טייגר בעקבות הפורום הזה, אבל אני לא רואה אותה באתרים של חנויות (ובאתרים מסוימים כתוב שיצאה מהמלאי).
    רציתי לשאול איפה היא נמכרת, ואיפה נוכל לראות אותה פיזית?
    הבנתי שיש דגם 2019, 2020 ועוד אחד שעומד לצאת - מה קיים במלאי בארץ, מה ההבדלים במחירים ומתי יגיע החדש? (אני צריכה ללדת בסוף אוגוסט)
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/05/2020

שלום נעמה,

אכן היא לא נפוצה, בטח שלא בתקופה זו. פשוט בחודשיים האחרונים הביקוש עליה קפץ פי 4 מחודשים קודמים והמלאי שלנו די אזל, נותרו ממש יחידות אחרונות עד לאמצע יולי.
    בנוסף, האני מאמין שלי הוא שהיא צריכה להימכר בחנויות מקצועות, כאלו שיתנו הדרכה מלאה ונכונה. לדעתי ומבדיקות פנימיות שערכנו, ברשתות לא תמיד מקבלים מענה או שירות מקצועי, לרוב זה יהיה רק ממנהל הסניף ולכן כל עוד היא יחסית חדשה, אני מעדיף שיקבלו עליה הסבר מחנויות שבתחום כמה שנים טובות.
    לגבי זמינות והיכן רואים. אפשר ליצור קשר בדף הפייסבוק בייבי בוס ולציין אזור מגורים ונכוון.
    באמצע יולי תגיע טייגר 2. נכון להיום הטייגר נמכרת ב2190-2590 תלוי בצבעים והחנויות. הטייגר 2 אני רוצה לקוות שתימכר ב-2990 ש"ח אך יתכן שגם מעל.

אני מעתיק ומדביק תשובה שנתתי לגבי ההבדלים:

באמבטיה נוסף וילון הצללה נשלף לחלק הקדמי כך שתהיה הגנה מלאה משמש, רוח וחיידקים (לא עלינו).
    כל הבדים שלה יהיו שליפים לכביסה, היום רק 90% נשלף.
    יהיה כיסוי רגליים עם רוכסן כמו שהיה ב2019 רק שהוא יהיה משופר ובעיקר ישב יותר יפה על האמבטיה. נוספו כיסים לאמבטיה לשים טלפון, מפתחות, אלכוג'ל וכו'.

בטיולון, שינינו לגגון הבובקט שהוא יותר גדול.
    גב המושב יהיה מכוסה בבד שיסתיר את הפלסטיק השחור למראה נקי ומעוצב יותר.
    השינוי הכי גדול זה שבעצם יש מושב חדש לחלוטין, יהיה ניתן לקפל יחד עם הפגוש (לדעתי החיסרון הכי בולט שלנו עד הטייגר/בובקט 2, בתכנון הראשוני החלטנו כך כי זה יוצר טיולון רחב יותר, אני לא מאמין במושב צפוף! כיום הצלחנו לפתח מושב שמתקפל עם הפגוש ולא מצטמצם בגודל!), בנוסף יהיה יותר קל להלבישו על השלדה (כיום צריך להתכופף ובחדש זה נעשה בעמידה ללא צורך להתכופף).

גם באמבטיה וגם בטיולון הוכנה תשתית להחלפה קלה של הבדים ובעתיד יהיו ערכות בדים בצבעים שונים שיהיה ניתן לרכוש בנפרד וכך להחליף צבע. לצערי בגלל הקורונה לא יכלנו לטוס ולבחור את הבדים ולכן כרגע זו לא אופציה קיימת.

תהיה אופציה לרכוש בנפרד ערכה שתהפוך את ידית העגלה והמעקה לגוון חום/קאמל (לאור בקשות רבות), החיסרון ביחס לחברות אחרות שזה יהיה בתשלום קטן, היתרון שיהיו 2 צבעים לידית ולמעקה שההורה יוכל להחליף בינהם.

בשלדה אין שינויים.

חשוב לציין שיגיעו רק 50 עגלות טייגר ביולי! במשלוח יגיעו בעיקר עגלות בובקט שאנו מוכרים הרבה יותר מהן, זה בעיקר קשור למחיר הזול יותר שלהן. לכן אם זה מסתדר לכם בתאריכים הייתי ממליץ לעשות הזמנה מראש!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! הטייגר שיגיע ביולי זה הדגם החדש?

נעמה
    22/05/2020

והאם מבחינת המידות (כשזה מקופל ולא מקופל) הן זהות בין החדש לישן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייביבוס

אלינור
    22/05/2020

אין מצב שתייצרו רק טיולון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2020

שלום נעמה,

מבחינת מידות הן זהות גם לפני וגם לאחר הקיפול.
    מבחינת טיולון מה הכוונה? רכישת טייגר ללא אמבטיה? או טיולון באופן כללי כמו יויו ודומיו?

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייביבוס

אלינור
    23/05/2020

כן, רק טיולון ללא אמבטיה, בטייגר או בבוקט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2020

שלום נעמה,

טכנית ניתן יהיה להזמין רק טיולון + שלדה של טייגר/בובקט.
    צריך ליצור קשר מולי בדף הפייסבוק של בייבי בוס.
    בגדול יש לקחת בחשבון שזה מוזיל בכ-500 ש"ח את עלות העגלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו