בייבי בוס טייגר 2020 vs ספורט ליין פלטינום

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי בוס טייגר 2020 vs ספורט ליין פלטינום
    ליאת
    22/05/2020

שלום,
    אני מתלבטת בין שתי העגלות הללו.
    אני נמוכה ובעלי גבוה יחסית.
    היתרון המהותי מבחינתי בבייבי בוס זה המשקל, אך חוששת לגבי היציבות שלה, והחסרון זה הורדת הפגוש לקיפול.
    צריכה ללדת באמצע יולי.
    מה לדעתך היתרונות והחסרונות לכל עגלה? ומה עדיף?
    אני לא מוצאת חוות דעת רבות עליהן.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/05/2020

שלום ליאת,

לגבי היציבות, אין מה לדאוג, גם בגלל שיש לה גלגל אחורי גדול שמוסיף ליציבות וגם כי נבחנה במכון התקנים האירופאי וגם הישראלי, אחת הבדיקות שנעשות היא בדיקת יציבות בשיפוע.
    לגבי הפגוש, עד אמצע יולי תגיע הטייגר 2 שתתקפל יחד עם הפגוש ולכן החיסרון שלה ביחס לסיילו יהיה בעיקר במחיר. הסיילו PL הכי יקרה תימכר סביב ה-2500 ש"ח (הXL שהיא כיום כמו הPL רק פחות מעוצבת ויותר קלה ולכן לדעתי עדיפה עליה עוד תהיה זולה יותר) והטייגר 2 סביב ה-3000.
    לסיילו ניתן גם לחבר סלקל סייבקס שלטייגר לא מתאים. על שתיהן מתבחרים סלקלים של ג'ואי, מקסי קוזי ואבינוט.

מבחינת האמבטיה לטייגר יש מזרן נושם, האמבטיה מפלסטיק שלדעתי יותר יעילה בבידוד רוח, חום ואבק. אם נתקלים במשהו היא מגינה טובה יותר, מצד שני בסיילו האמבטיה מתקפלת לאחסון בגמר השימוש.
    מבחינת שלדה, כפי שציינת הטייגר קלה יותר, לדעתי יש לה גלגלים איכותיים יותר ולכן יכולת ניוד עדיפה וגם שקטה יותר. לדעתי קפיצים טובים יותר, בעיקר לגלגלים הקדמיים.
    בגמר הקיפול השלדה של הטייגר יכולה לעמוד, של הסיילו לא.
    סל החפצים בטייגר גדול יותר. רוחב השלדה של הטייגר מעט צר יותר וזה יתרון במעברים צרים.
    בטיולון, מושב הטייגר יצוק מפלסטיק בעוד שבסיילו התמיכה מפרספטקט, לדעתי התמיכה בטייגר עדיפה ובזווית ישיבה המושב של הטייגר מגיע למצב זקוף ובסיילו המושב נוטה אחורה.
    המושב בטייגר יותר גבוה ואם הולכים על טייגר 2 יהיה יותר קל לחברו לשלדה גם ביחס לטייגר היום וגם ביחס לסיילו.

מבחינת כביסה כל הבדים בטייגר 2 נשלפים 100% (בטייגר כיום 95%), בסיילו לא כל הבדים נשלפים.

הדרך הכי טובה לקבל פידבק אם יוצא לראות הורים עם העגלות פשוט לשאול. סה"כ ככל שידוע לי משתי העגלות אנשים מאוד מרוצים. לדעתי הן לא נופלות מעגלות שעולות כפליים מהן (בהרבה דברים אף מתעלות לדעתי).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליאת
    23/05/2020

תודה על התשובה המפורטת!
    מכוון ואני יולדת באמצע יולי, קצת בעייתי לי לחכות לטייגר 2.
    האם יש אפשרות לקנות היום רק אמבטיה ושלדה של טייגר 1 וטיולון של 2 בהמשך?
    או לחילופין יש דרך "לקבל ראשונה"/קבלה מוקדמת של טייגר 2 (תחילת יולי אחרי מאוחר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/05/2020

שלום ליאת,

כרגע הצפי הוא תחילת יולי. אני בכוונה רושם אמצע יולי כי לפעמים יש עיכובים. בכל מקרה אנחנו מציעים למי שיזמין את הטייגר 2 והתאריך המשוער הוא לאמצע יולי, במידה ויולדים ועדיין העגלות לא נכנסו לישראל, ניתן שלדה חלופית + אמבטיה (חדשים) אבל זה לא יהיה טייגר אבל זה גם רק זמני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו