אני צריכה עצה בקשר לעגלת תינוק Lonex בבקשה דחוף

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אני צריכה עצה בקשר לעגלת תינוק Lonex בבקשה דחוף
    נילי
    27/05/2020

אוקיי אז מצאתי עגלה ממש מהממת לונקס גלקסי ואני רוצה ממש לרכוש אותה לעוד חודשיים, אבל אני מפחדת להזמין כי אני לא יודעת אם זה באמת ככה איכותי כמו שכתוב באתר. לי זה נראה אמין אבל אני רוצה לשאול חוות דעת שלכם, אם מישהי כבר הייתה לה עגלה כזו או שמכירה חברה שיש לה אשמח לדעתכם. תודה ממש !!! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרפת

יעל
    27/05/2020

מצטרפת לשאלה , ראיתי גם את האתר שלהם יש שם דברים מהממים אבל אני מפחדת להוציא כסף :(
    תודה לעונים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שווה לקנות לגמרי!!

מירי
    27/05/2020

קניתי עגלה לילד ראשון לפני חודש, גם אנחנו קצת התלבטנו ובסוף החלטנו שנלך על זה ואני חייבת לציין שאנחנו לא מאוכזבים אפילו לקצת הכל ממש איכותי כל העגלה עשויה בסדנא באירופה בעבודת יד כל עגלה .. ממש! הכל מחומרים אקולוגים אפילו עור ECO שהוא עור סינטטי ממש איכותי ומרגיש אמיתי ... יש להם עגלה עם 6 בולמי זעזועים! וכזו גיסי קנה לאחותי עפנו עליה!!!
    בקיצור ממליצה מאוד ואני לא מבינה איך עד היום אנשים לא קנו לונקס כי העגלות שראיתי באתר מהממות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    28/05/2020

שלום נילי, יעל או מירי או כל שם מזויף שאתם רושמים.
    אתם עושים כאן מעשה לא יפה ולא בפעם הראשונה. לא רציתי להגיב בפעם הקודמת אבל כעת לא נותרה לי ברירה.
    אני לא אוהב שמקדמים מוצר ע"י המלצה של משתמש שהוא לא באמת משתמש במוצר. בבקשה להפסיק זאת.
    אם המוצר טוב אז הוא יימכר בזכות עצמו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה ממש לא יפה!!

מירי
    31/05/2020

קובי אתה ממש חוצפן
    אני מצרפת תמונה של העגלה שרכשתי.
    תתבייש לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    31/05/2020

לא אתבייש אלא את או אתה!
    כמו שציינתי תקדמו את המוצר במקום אחר. אין לי בעיה שגם כאן כל עוד תציינו גילו נאות שאתם היבואן. מוזר לי ש"מירי" ו"מיכל" הגיבו באותו זמן (די באותה דקה) בשתי שאלות שונות 2 פרופילים שונים. הרי לא מדובר בעגלה הנמכרת בישראל. מוזר לי שלמירי ומיכל יש בדיוק את אותו הריצוף בבית! אותה שלדה שחורה של עגלה ואפילו אותו וילון (כן גם בתמונה של הגלגל אפשר לראות את השתקפות הוילון).
    אז טעיתי שיש לעגלה גלגלי אוויר (לפחות ככה הצגתם בדף הפייסבוק שלכם). היא לא נמכרת בהרבה חנויות (רק 2 ליתר דיוק) ואונליין (שאני אישית ממליץ להימנע מרכישת עגלה או טיולון אונליין כי אין דרך לבדוק פיזית את המוצר).

לא עשו אותי באצבע אז בבקשה לא לפרסם כאן בלי גילו נאות!

פחות בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו