עגלה משולבת אמבטיה וטיולון עד 2,500₪

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה משולבת אמבטיה וטיולון עד 2,500₪
    ניצן
    29/05/2020

היי,
    מעוניינים בעגלה משולבת (אמבטיה + טיולון) מצויינת עד 2,500₪.
    אלו הן הבקשות שלנו:
    1) קומפקטית (גרים בעיר, אז למשל לא בייבי ג׳וגר שהבנו שהיא מסורבלת יחסית) ויחד עם זאת בטוחה ויציבה (לא YOYO למשל)
    2) נוחה להורים (תפעול, הליכה)
    3) קלה
    4) מאווררת עם בדים נעימים
    5) טיולון טוב ונוח לתינוק (לא בא לנו לקנות עכשיו ואז בשלב הטיולון להתאכזב ולקנות נוספת).
    תודה רבה :)))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2020

שלום ניצן,

1. אני ממליץ על עגלות בעלות טיולון דו כיווני. לדעתי ולפי מחקרים יש לזה יתרונות רבים בהקשר להתפתחות התינוק.
    2 + 3 חשוב לציין שככל שעגלה תהיה יותר נוחה לניוד זה יצריך גלגלים יותר גדולים, קפיצים איכותיים ואז המשקל מטפס.
    4. בגלל תקנים, כל בדי העגלות עשויים פוליאסטר, לכן לדעתי אין בד נעים ולאמבטיה פשוט שמים סדין כותנה ולטיולון מוסיפים מזרן/ריפודית כותנה, אלו מוצרים שעולים גרושים והופכים כל עגלה ליותר נעימה לא משנה מחירה, לכן לא הייתי נותן לנתון זה להשפיע בבחירת העגלה.
    5. אגלה לך סוד. 90-95% מההורים ירכשו טיולון.
    א. הטיולונים מאוד זולים וזו הוצאה זניחה יחסית, זה יוצר מצב שחורשים על מוצר זול ומשמרים עגלה יחסית יקרה לילד הבא.
    ב. הטיולונים הרבה יותר קלים מכל עגלה
    ג. הרבה יותר קומפקטיים
    ד. ראיתי הורים שהתחילו עם טיולון כמו יויו ובסוף קנו עוד טיולון זול יותר.
    לכן לאור אלו אני לא ממליץ לחפש עגלה על פי השיקול של חיסכון רכישת טיולון בעתיד. ממליץ כרגע להתמקד במוצר שיתאים לצרכים שלכם והתינוק לפחות עד גיל שנה+.

לדרישות שלכם הייתי ממליץ לבדוק את עגלות בייבי בוס טייגר או סיילו XL. שתיהן קומפקטיות ויחסית קלות (הטייגר כ8.6 ק"ג לשלדה וטיולון והסיילו כ10.6 ק"ג לשלדה + טיולון). שתיהן עם גלגלים יחסית גדולים ולכן נוחות הניוד טובה מאוד ביחס למשקלן וגודל הקיפול. הן נכנסות לתקציב ומציעות טיולון דו כיווני. גגונים גדולים יחסית, רשתות איורור, קיפול נוח ביד אחת ודי קטן.
    שתיהן עם טיולון דו כיווני שכפי שציינתי, דבר שלא הייתי מוותר עליו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עזרת לנו מאוד :)))

ניצן
    30/05/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו