המלצה לטרמפולינה עם שכיבה 180 מעלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטרמפולינה עם שכיבה 180 מעלות
    יסמין
    30/05/2020

אשמח אם תוכל להמליץ לי על סוג טרמפולינה לילד שני במשפחה. בילד הראשון שלי לא קניתי, התלבטתי מאד הייתי משכיבה אותו על מזרון פעילויות. אבל כעת עם ילד בן שנתיים בבית שהוא מתרוצץ רוב הזמן ורוכב על הבימה בבית, צריכה שהיה מקום ביטחוני לזמן קצר שאנחנו בסלון. אילו טרמפולינה עם שכיבה 180 מומלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    30/05/2020

שלום יסמין,

אין ממש טרמפולינה שטוחה, ישנן כאלו משולבות עריסה אז יש שכיבה מלאה. לדוגמא של טייני לאב שלדעתי גם מאוד מומלצת.
    אם אין בעיית תקציב גם הטרמפולינה של בייבי ביורן למראות שנראית פשוטה, לדעתי סופר נוחה לתינוק וגם הילד בן השנתיים יהנה ממנה (היא עד 18 ק"ג) מניסיון אישי של 2 ילדים עם הפרש גילאים די דומה.
    נתון חשוב, היות והתינוקות ישנים על הגב בלילה, במהלך היום רצוי למצוא זמנים להשכיב על הבטן למניעת היווצרות ראש שטוח. אחד הגורמים המובילים לכך הם הטרמפולינות/סלקלים/נדנדות. לכן לנסות לצמצם או לפחות לרכוש כרית לראש עם חור. הן לא יקרות ועוזרות בצמצום התופעה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו