מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לקניית עגלת טיולוןשרה01/06/2020
היי אשמח להמלצה על טיולון. חשוב לי שיהיה קל במדרגות, קומפקטי ונוח לתינוק
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר01/06/2020שלום שרה,
לא ניתן למצוא את כל השילוש של הדרישות. אף טיולון לא נוח במדרגות אלא אם מקפלים לפני שעולים. אז ההמלצה שלי ללכת על הכי קלים וקומפקטיים כמו בייבי זן יויו.
יחד עם זאת ככל שהם יותר קלים, לדעתי הם פחות נוחים לתינוק כי אז הם יותר צרים. לא ציינת תקציב ויש קשת רחבה מאוד ככה שקשה לי לכוון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקניית עגלת טיולון
שרה01/06/2020היי תודה על התשובה. אין לי תקציב מסוים אם העגלה באמת טובה יותר אז אני מסכימה לשלם יותר. היויו נוחה מספיק לילד? אפשר לישון בה? (הבת שלי בת 11 חודשים)
עד עכשיו השתמשתי בבאגבו אבל הוא כבר לא במצב טוב (12 שנים) ואני מחפשת משהוא יותר קל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/06/2020שלום שרה,
לדעתי היויו מעולה אבל, דווקא נושא השכיבה בה ביחס למתחרות פחות טוב, היא לא נשכבת למצב שטוח. המתחרות מקלארן אטום או ארגו מטרו נשכבים טוב יותר ולא נופלים באיכות. ביחס ליויו 2 הם גם זולים יותר ולכן אני ממליץ לבדוק אותם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לקניית עגלת טיולון
שרה02/06/2020תודה ענקית! מה עם הסילבר קרוס ווינג? בין הארגו ליויו מה יותר מוצלח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/06/2020שלום שרה,
הווינג גם טוב, הוא זהה לאיזי ווקר XS ולכן אני ממליץ על זול מבינהם, בדרך כלל הם פחות או יותר באותו מחיר למעט תקופות מבצעים. היויו 2 משמעותית יותר יקר מהארגו ולדעתי לא מציע משהו שמצדיק הפרש גדול כלכך.
לאחר שתתמקדו על 2 3 טיולונים אז אני ממליץ פשוט לגשת לחנויות, לשים את התינוק בהם, לטייל בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל ולקפל ואז לקבל החלטה מה נוח לכם ולתינוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)