המלצה לקניית עגלת טיולון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לקניית עגלת טיולון
    שרה
    01/06/2020

היי אשמח להמלצה על טיולון. חשוב לי שיהיה קל במדרגות, קומפקטי ונוח לתינוק
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לקניית עגלת טיולון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/06/2020

שלום שרה,

לא ניתן למצוא את כל השילוש של הדרישות. אף טיולון לא נוח במדרגות אלא אם מקפלים לפני שעולים. אז ההמלצה שלי ללכת על הכי קלים וקומפקטיים כמו בייבי זן יויו.
    יחד עם זאת ככל שהם יותר קלים, לדעתי הם פחות נוחים לתינוק כי אז הם יותר צרים. לא ציינת תקציב ויש קשת רחבה מאוד ככה שקשה לי לכוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שרה
    01/06/2020

היי תודה על התשובה. אין לי תקציב מסוים אם העגלה באמת טובה יותר אז אני מסכימה לשלם יותר. היויו נוחה מספיק לילד? אפשר לישון בה? (הבת שלי בת 11 חודשים)
    עד עכשיו השתמשתי בבאגבו אבל הוא כבר לא במצב טוב (12 שנים) ואני מחפשת משהוא יותר קל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/06/2020

שלום שרה,

לדעתי היויו מעולה אבל, דווקא נושא השכיבה בה ביחס למתחרות פחות טוב, היא לא נשכבת למצב שטוח. המתחרות מקלארן אטום או ארגו מטרו נשכבים טוב יותר ולא נופלים באיכות. ביחס ליויו 2 הם גם זולים יותר ולכן אני ממליץ לבדוק אותם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שרה
    02/06/2020

תודה ענקית! מה עם הסילבר קרוס ווינג? בין הארגו ליויו מה יותר מוצלח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/06/2020

שלום שרה,

הווינג גם טוב, הוא זהה לאיזי ווקר XS ולכן אני ממליץ על זול מבינהם, בדרך כלל הם פחות או יותר באותו מחיר למעט תקופות מבצעים. היויו 2 משמעותית יותר יקר מהארגו ולדעתי לא מציע משהו שמצדיק הפרש גדול כלכך.
    לאחר שתתמקדו על 2 3 טיולונים אז אני ממליץ פשוט לגשת לחנויות, לשים את התינוק בהם, לטייל בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה, לתפעל ולקפל ואז לקבל החלטה מה נוח לכם ולתינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו