כיסא בטיחות משולב עבור בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות משולב עבור בן שנתיים וחצי
    sda
    03/06/2020

שלום רב,

בנוגע לכיסא בטיחות משולב עבור בן 2.5 לטווח הארוך.
    בכיוון של צ'יקו מייפיט.

1) האם קיים כיסא יותר טוב מבחינת בטיחות? אני יודע שעד לפני כמה חודשים הכיסא הזה לא נבחן. מה יודעים עליו כיום מבחינה בטיחותית?
    2) האם, בהסתכלות על מכלול הפרמטרים, קיים כיסא מומלץ יותר ממנו?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/06/2020

שלום,

1. בגדול גרקו נאוטילוס (SnugLock LX) קיבל דירוג יותר טוב, גם הדגם הבסיסי יותר דורג גבוה יותר. המיי פיט נבחן וקיבל דירוג טוב מאוד. הנאוטילוס קיבל דירוג מצוין.
    2. לדעתי הוא והנאוטילוס הם המובילים. אפשר לצרף להם את ברייטקס פרונטייר קליק טייט, הבעיה שהוא משמעותית יקר מהם ולא קביל דירוג גבוה יותר מהם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

sda
    04/06/2020

1) בכיסא של צ'יקו יש "רמות גימור", רגיל לעומת LE. האם בגרקו נאוטילוס יש גם דברים כאלה, או שכשאני הולך לחנות ומבקש נאוטילוס snuglock lx יש רק אחד ספציפי כזה? אני שואל כי הזכרת דגם בסיסי ולא הבנתי אם הכוונה לדגם בסיסי של snuglock או נאוטילוס אחר.
    2) אם לוקחים בחשבון את האפשרות לשים 3 כיסאות מאחורה ברכב בעתיד (2-3 שנים), כשאחד מהם הוא צ'יקו נקסטפיט, יש עדיפות משמעותית למייפיט מבחינת מימדים? אני מתלבט כי הוא צר יותר ב-5 ס"מ. האם זה מה שעושה את ההבדל בין היכולת לשים 3 כיסאות בטיחות לבין אי-היכולת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/06/2020

שלום,

1. בגרקו אין. בצ'יקו זה עוד כמה גימיקים שלדעתי מיותרים.
    אני לא יודע עם הsnuglock lx זמין כרגע בארץ. נכון לכרגע יש 2 יבואנים לגרקו אחד יוצא דוורון שיש להם מלאים ומשלוחים בדרך. אחד חדש במבינו קינג שיש מלאים ומשלוחים בדרך. לכן הייתי מברר מול שניהם אם המוצר זמין בארץ.
    2. ברור שיש, זה סיוט להכניס 3 מושבים ברכב רגיל וכל סנטימטר קובע! בהרבה מקרים הורים רוכשים 3 מושבים חדשים בהתאם לגילאים או 2 מושבים (כלומר עושים קניה כפולה של מושב או שניים לכל ילד בגלל אי היכולת להכניס 3 מושבים מאחור).

בברכה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי זמינות בארץ

sda
    04/06/2020

תודה רבה על התשובות המפורטות.

לגבי זמינות, לפחות 2 חנויות כבר מוכרות אותו בארץ (מצ"ב תמונות).
    1) האם מדובר בדגם ישן יותר או שזה הדגם החדש?
    2) כיצד ניתן לזהות את הדגם החדש ביותר ולדעת בוודאות שאותו אני קונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/06/2020

שלום,

אני יודע שהוא הובא לארץ אבל לא בכמויות גדולות, לכן המלצתי לברר היכן מוכרים ואם נשאר זמין במלאי.
    1. סנאגלוק הוא הדגם החדש והמתקדם יותר של גרקו נאוטילוס
    2. הכי פשוט זה לפי האריזה, רשום על האריזה עצמה את שם הדגם.
    בנוסף יש מדבקות עם שם הדגם על המושב עצמו. ולסיום, אני לא יכול לצרף קישור אבל תחפש סרטון של המוצר ביוטיוב ותראה כיצד מתקנים, זה ההבדל בין הסנאגלוק לדגמים שקדמו לו (שעדיין נמכרים ובייצור סדרתי. פשוט מוזלים יותר).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו