מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות משולב עבור בן שנתיים וחציsda03/06/2020
שלום רב,
בנוגע לכיסא בטיחות משולב עבור בן 2.5 לטווח הארוך.
בכיוון של צ'יקו מייפיט.
1) האם קיים כיסא יותר טוב מבחינת בטיחות? אני יודע שעד לפני כמה חודשים הכיסא הזה לא נבחן. מה יודעים עליו כיום מבחינה בטיחותית?
2) האם, בהסתכלות על מכלול הפרמטרים, קיים כיסא מומלץ יותר ממנו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר03/06/2020שלום,
1. בגדול גרקו נאוטילוס (SnugLock LX) קיבל דירוג יותר טוב, גם הדגם הבסיסי יותר דורג גבוה יותר. המיי פיט נבחן וקיבל דירוג טוב מאוד. הנאוטילוס קיבל דירוג מצוין.
2. לדעתי הוא והנאוטילוס הם המובילים. אפשר לצרף להם את ברייטקס פרונטייר קליק טייט, הבעיה שהוא משמעותית יקר מהם ולא קביל דירוג גבוה יותר מהם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
sda04/06/20201) בכיסא של צ'יקו יש "רמות גימור", רגיל לעומת LE. האם בגרקו נאוטילוס יש גם דברים כאלה, או שכשאני הולך לחנות ומבקש נאוטילוס snuglock lx יש רק אחד ספציפי כזה? אני שואל כי הזכרת דגם בסיסי ולא הבנתי אם הכוונה לדגם בסיסי של snuglock או נאוטילוס אחר.
2) אם לוקחים בחשבון את האפשרות לשים 3 כיסאות מאחורה ברכב בעתיד (2-3 שנים), כשאחד מהם הוא צ'יקו נקסטפיט, יש עדיפות משמעותית למייפיט מבחינת מימדים? אני מתלבט כי הוא צר יותר ב-5 ס"מ. האם זה מה שעושה את ההבדל בין היכולת לשים 3 כיסאות בטיחות לבין אי-היכולת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/06/2020שלום,
1. בגרקו אין. בצ'יקו זה עוד כמה גימיקים שלדעתי מיותרים.
אני לא יודע עם הsnuglock lx זמין כרגע בארץ. נכון לכרגע יש 2 יבואנים לגרקו אחד יוצא דוורון שיש להם מלאים ומשלוחים בדרך. אחד חדש במבינו קינג שיש מלאים ומשלוחים בדרך. לכן הייתי מברר מול שניהם אם המוצר זמין בארץ.
2. ברור שיש, זה סיוט להכניס 3 מושבים ברכב רגיל וכל סנטימטר קובע! בהרבה מקרים הורים רוכשים 3 מושבים חדשים בהתאם לגילאים או 2 מושבים (כלומר עושים קניה כפולה של מושב או שניים לכל ילד בגלל אי היכולת להכניס 3 מושבים מאחור).
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי זמינות בארץ
sda04/06/2020תודה רבה על התשובות המפורטות.
לגבי זמינות, לפחות 2 חנויות כבר מוכרות אותו בארץ (מצ"ב תמונות).
1) האם מדובר בדגם ישן יותר או שזה הדגם החדש?
2) כיצד ניתן לזהות את הדגם החדש ביותר ולדעת בוודאות שאותו אני קונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר04/06/2020שלום,
אני יודע שהוא הובא לארץ אבל לא בכמויות גדולות, לכן המלצתי לברר היכן מוכרים ואם נשאר זמין במלאי.
1. סנאגלוק הוא הדגם החדש והמתקדם יותר של גרקו נאוטילוס
2. הכי פשוט זה לפי האריזה, רשום על האריזה עצמה את שם הדגם.
בנוסף יש מדבקות עם שם הדגם על המושב עצמו. ולסיום, אני לא יכול לצרף קישור אבל תחפש סרטון של המוצר ביוטיוב ותראה כיצד מתקנים, זה ההבדל בין הסנאגלוק לדגמים שקדמו לו (שעדיין נמכרים ובייצור סדרתי. פשוט מוזלים יותר).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)