כסא בטיחות עבור בן 9 חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות עבור בן 9 חודשים
    אלין
    04/06/2020

שלום קובי,
    הבן שלי בן 9 חודשים, עד עכשיו היה בסלקל ועכשיו רוצים לקנות לו כיסא בטיחות זה נראה שקצת צפוף לו כבר.
    ראיתי בפורום שאתה ממליץ על שתי חברות: צ'יקו ובריטקס. אפשר לדעת על איזה דגמים בדיוק אתה ממליץ?
    ראיתי שגם רשמת שאין הצדקה לקנות כסא שהופך לבוסטר שזה גימיק אפשר לדעת למה? זה יכול לחסוך אחר כך את הקנייה של הבוסטר אז למה זה פחות מומלץ?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/06/2020

שלום אלין,

לגבי ברייטקס כל סדרת הקליקטייט שלהם מעולה: קיימים מרתון, בולווארד ואדבוקט (ציינתי את הדגמים בסדר עולה מהזול ליקר). בטיחותית היקרים שלהם לא קיבלו דירוג משמעותי טוב יותר ולכן אם יש בעיה תקציבית המרתון מעולה ואם אין אז הייתי ממליץ על הבולווארד.
    לגבי צ'יקו, הנקסטפיט שלהם מעולה, ממליץ על גרסאות הזיפ שמאפשרות שליפה קלה של הריפוד לכביסה.
    לגבי כיסא משולב בוסטר, לדעתי זה גימיק כי:
    א. הם ענקיים ובבוסטר אנו מחפשים משהו קטן יותר
    ב. בוסטרים אינם יקרים כך שחיסכון גדול אין
    ג. לרוב מצטרפים אח או אחות למשפחה והכיסא הגדול עובר אליהם
    ד. בטיחותית קשה להשיג את המטרה למוצר שיהיה בטיחותי גם עבור תינוק בן יומו וגם עבור ילד בן 8 פער הגודל הוא עצום.
    הכי טוב בסגנון זה גרקו טרושילד שמקבל דירוגים מעולים בכל הקטגוריות. בחודשים האחרונים הוא נמכר בכ-חצי מעלותו כך שבמקרה הנתון הזה, לדעתי כן מדובר בקניה טובה. יחד עם זאת אני עדיין חושב שברייטקס או צ'יקו עדיפים עליו בטיחותית, בעיקר בגלל שהם יותר קלים להתקנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו