מחפשת עגלה קלה לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה קלה לתינוק
    אנה
    09/06/2020

שלום,מחפשת עגלה קלה שניתן לקפל בקלילות ולא גבוהה מדי, אני 1.60, שיהיה סל, מבולבלת ממבחר, מאוד אהבתי סייבקס, מבחינת מחיר פחות.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת עגלה קלה לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/06/2020

שלום אנה,

בסגנון של הסייבקס אך במחיר זול יותר יש את ספורטליין סיילו הדגם הרגיל, בייבי מונסטרס מרלה ובייבי בוס בובקט.
    הבובקט היא הקלה מה-3 ושוקלת קצת מעל 8 ק"ג (גם יותר קלה בחצי ק"ג מהמיוס). המרלה שוקלת כמו המיוס והספורטליין טיפה מעל. כולן מתקפלות ביד אחת, לגודל קומפקטי, לכולן טיולון דו כיווני שאני ממליץ לא לוותר עליו. כולן עולות באזור ה-2000 ש"ח שזה כמחצית מהמיוס, לדעתי הן לא נופלות מהמיוס ואף יש דברים שהן מתעלות עליה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בבקשה

אנה
    10/06/2020

תודה,ועוד שאלה לגביי סייבקס,נראה שזה כן מתאים לי ואני ניידת גם,העניין הוא שגלגלים קטנים ,ופה השאלה איך זה מסתדר עם טיולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/06/2020

שלום אנה,

מאוד תלוי מה אופי הטיולים? היכן? סוג הדרך וכו'. המיוס בנויה לדעתי נטו להיות עירונית! כלומר: עיר, קניון ואם יהיה טיפה כורכר, חצץ או דשא היא תצלח אותם (אולי תצריך קצת מאמץ). גלגלים גדולים יותר מורדים את הצורך במאמץ ויכולים להתמודד עם דרכים עוד יותר קשות או משובשות. חשוב לציין שהם גם מגביהים את העגלה! כך שזה דורש בדיקה שלך מבחינת הגובה.
    בנוסף עם יש מדרכה לא מסודרת כמו עיר עתיקה למשל, בגלגלים קטנים תרגישו (במיוחד התינוק) את כל הרעידות מהדרך כי יש פחות בלימת זעזועים.
    עוד נתון שלא קשור לגלגלים במיוס זו הידית. אין לה ידית טלסקופית. לדוגמא בעגלות בובקט או ספורטליין סיילו שציינתי כן יש, ידית טלסקופית א. נוחה עם יש הפרשי גובה בין ההורים
    ב. יותר חשוב, בעליה וירידה ממדרכות גבוהות היא משמשת כמנוף וכך לא צריך לאמץ את הגוף והידיים. במיוס בגלל שהגלגלים קטנים ובגלל שאין ידית טלסקופית, ככל שהתינוק יגדל והמשקל יעלה, כך זה יצריך הרבה יותר מאמץ בכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה.

אם בכל זאת המיוס היא עדיין שיקול והמחיר לא מהווה בעיה, הייתי גם ממליץ לבדוק את בוגבו בי 5 שלדעתי יותר יעילה מהמיוס בכל הנוגע לנוחות הניוד. טווח מחיריה דומה לשל המיוס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו