עגלת סיילו xl במעלית קטנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סיילו xl במעלית קטנה
    רבקה
    11/06/2020

שלום.
    המעלית שלנו יחסית קטנה. מה קורה במצב פתוח עם אמבטיה. מה האורך הדרוש לא הצלחתי להבין. הכניסה רוחב 75 אורך 85 אלכסון בערך 90 פלוס קצת אצלנו... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת סיילו xl במעלית קטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/06/2020

שלום רבקה,

ממליץ למדוד עם מטר את העגלה, הספק לא מפרסם נתונים מלאים מה גם שכל יצרן מודד אחרת את המוצר. על פניו נראה לי שהיא תיכנס בלי בעיות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכנסת? אשמח לדעת!

אלעד
    14/06/2020

היי, גם אנחנו רוצים לקנות את העגלה.. לפי המידות באתרים שבדקנו האורך שלה במצב פתוח עם האמבטיה הוא 95 ס"מ והעגלה 98/75 ס"מ.. לדעתכם תיכנס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/06/2020

שלום אלעד,

יש עוד משתנים מלבד נתוני גודל המעלית.
    1. ניתן להכניס באלכסון
    2. ניתן להכניס בזווית מסויימת, לדוגמא אני מכיר מקרים שבהם העגלה הייתה גדולה ממימדי המעלית והורים הכניסו אות באלכסון וטיפה הרימו אותה באוויר והשיפוע גרם לעגלה להיכנס.

לכן אני ממליץ למדוד עם מטר את אלכסון המעלית. למדוד את העגלה כאשר הידית בפנים ולא פתוחה.
    אם יש אופציה, להשאיל מחנות ולבדוק, יש חנויות שיתנו בתמורה לערבון כמו תעודת זהות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון דו כיווני מומלץ

טל
    18/06/2020

שלום קובי,
    אשמח להמלצתך לטיולון עם מושב דו כיווני ואפשרות לשכיבה (הכי מלאה שאפשר)
    לוויתי את העגלה רק לשלב האמבטיה וכעת מחפשת טיולון בטיחותי, שבעצם יחליף את העגלה לבת חמישה חודשים.
    ראיתי שהבוגבו אנט עונה על הקריטריונים האלה אבל לא מצליחה להבין אם מדובר בטיולון מומלץ. והסייבקס טוויסט מרגיש לי קליל מידיי לשלב הזה. האם יש לך רעיונות לעוד אופציות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/06/2020

שלום טל,

לצערי אף יצרן לא פיתח טיולון דו כיווני מוצלח.
    הסייבקס סביר, המחיר שלו צנח משמעותית ממחיר ההשקה לפני כשנה וזה רק ממחיש כמה הוא כשל. יש טוויסט 2 S, אני לא יודע מתי יגיע אם בכלל, נעשו שינויים חשובים שפתרו חלק גדול החסרונות של הקיים.
    האנט בכלל תעלומה בעייני איך יצרן כמו בוגבו מוציא לשוק מוצר לא מוגמר (לפחות לדעתי). כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה אין לו מצבי שכיבה רק ישיבה! זה מבחינתי לבד פוסל את המוצר. רוב הזמן הטיולון יפנה קדימה ומה לעשות, תינוקות נרדמים ומסכנים התינוקות שיצטרכו לעשות זאת בישיבה.

מלבד אלו אין אופציות נוספות, רק לרכוש עגלה עם אמבטיה שיש לה טיולון דו כיווני, חלק מהחברות כמו בוגבו בי מוכרות רק טיולון אך זה לא זול, הפלוס שבעתיד יהיה ניתן להשלים לזה אמבטיה ולהפוך לעגלה. בניגוד לאנט אם הולכים על הבי זו עגלה הרבה יותר שלמה ומוצלחת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו