עגלה לילד ראשון - המלצה בין כמה דגמים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לילד ראשון - המלצה בין כמה דגמים
    שמואל
    05/07/2020

מחפשים עגלה לילד ראשון, מקווה שלא אכתוב ארוך מדי... תודה מראש!

מה שחשוב לנו לפי סדר זה:
    1. בעדיפות החשובה ביותר - חברה טובה, איכות העגלה, העמידות שלה לאורך שנים וכו'
    2. עיצוב יפה (לדוגמא לא בייבי ג'וגר סיטי מיני אבל כן ספורט ליין סיילו)
    3. קיפול קטן
    4. גלגלים בינוניים או גדולים עם בולמי זעזועים טובים
    5. טיולון נשכב עד הסוף ומתהפך ל-2 צדדי נסיעה

חשבתי על האופציות הבאות:
    1. סייבקס מיוס (גלגלים קטנים חיסרון)
    2. סייבקס בליוס (ראיתי שאתה פחות ממליץ למרות שלי היא דווקא הייתה נראית מוצלחת בשבילנו)
    3. ספורט ליין סיילו xl (היא איכותית כמו הסייבקס/ אינגליזינה/ סילבר קרוס?)
    4. ארמדילו 3 (איכותי וכו' כנ"ל?)
    5. בייבי ג'וגר תור לאקס

לא כתבתי כאן את האינגליזינה והסילבר קרוס כי הגודל שלהן תופס את כל הבגאז', נכון?

בוגו בו אשתי לא אהבה את כל הדגמים.

כמובן שאשמח מאוד לדעת אם יש לך רעיונות לדגמים אחרים שכדאי להסתכל עליהם.

סליחה על האריכות,
    ותודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/07/2020

שלום שמואל,

אני אישית ממליץ שסעיף העיצוב יהיה אחרון אבל זה שיקול שלכם.
    לגבי האופציות ביחס לדרישות:

1. אכן החיסרון במיוס זה גודל הגלגלים וגם חוסר בידית טלסקופית שמשמשת כמנוף בכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה.
    2. בליוס. ממליץ לראות פיזית. לנסות לקפל לבד, לבדוק ברכב (היא פחות או יותר בגודל ובמשקל של האינגלזינה או הסילבר קרוס שפסלתם בגלל עניין הגודל). כמוכן ממליץ לראות אותה עם המושב כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, להשכיבו ולשים תיק עגלה.
    3. עד עכשיו עושה רושם שהיא ברמה טובה.
    4. לדעתי יותר נוחה לניוד מהסיילו, המושב לדעתי מספק תמיכה טובה יותר וזווית ישיבה טובה יותר מכיוון שהוא יצוק מפלסטיק. החיסרון הגדול שהיא יותר כבדה בקילו וקצת מהסיילו XL (שמכל דגמיי הסיילו לדעתי הכי מומלצת).
    5. פחות ממליץ בדיוק מאותן סיבות שאני פחות ממליץ על המיוס.

בסגנון של הסיילו/ארמדילו אפשר גם לבדוק את בייבי בוס טייגר או בובקט. אם אין לחץ של זמן בסוף החודש יגיעו טייגר/בובקט 2. נכון לעכשיו קשה להתרשם כי ברוב החנויות אז המלאי כולל תצוגות. גם מה שנמצא בחנויות זה הגרסאות הנוכחיות בדגמי ה-2 יש המון שיפורים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שמואל
    08/07/2020

שלום קובי,
    תודה רבה על התגובה.

לקח לי זמן לחזור לכתוב כי היה קשה למצוא בחנויות את הבליוס ואת הבייבי בוס..

קודם כל לגבי הבייבי בוס, בהחלט נראית עגלה טובה ויש לה גם יתרון במשקל.

עוד כמה שאלות:
    1. מה שכתבת על הבליוס - זה לא שקשה לקפל אותה אלא היא פשוט לא מתקפלת, אפילו המוכר ניסה ולא הצליח וגם אמר לי שהיא בעייתית בזה, בהחלט מוזר. בנוסף היא באמת מתקפלת גדול כך שזה מספיק כדי להוריד אותה מרשימת המומלצות.
    רק לגבי מה שכתבת שהטיולון בשכיבה עובר את קו הידית - זה קיים גם בבייבי בוס (אא"כ פותחים את הידית עד הסוף ואז המצב בבליוס אפילו יותר טוב), לא?
    2. עושה רושם שאתה לא מייחס הרבה משמעות לחברה שנחשבת אמינה ואיכותית, נגיד ולא אכפת לי אם לקנות את הסיילו או ארמלידו/בייבי ג'וגר, לא עדיף ללכת על חברה ותיקה כמו מאמס אנד פאפס ולא על ספורט ליין שהיא חברה חדשה?
    3. הציעו לי בחנות את המאמס אנד פאפס סולה חדשה ב1400, המוכר אמר שאין הבדל באיכות בניה אלא רק בעיצוב, האם זה נכון או שיש הבדלים משמעותיים? היית ממליץ על הדגם הזה?

תודה רבה! אתה מאד עוזר לנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/07/2020

שלום שמואל,

לגבי זמינות העגלות, בליוס: היבואן החליט למכור אונליין את הדגם ולכן הוא מוצג במעט חנויות. לגבי בייבי בוס: כל המלאי של העגלות אזל, חלק גדול מהחנויות מכרו מתצוגות. משלוח הבא צפוי להגיע בסוף החודש ואז תהיה נפוצה ביותר חנויות.

1. לבליוס מנגנון לא נוח, יחד עם זאת מוכר מיומן אמור לקפלה בקלות. חשוב לציין לגבי מוכרים, הם בעלי אינטרס בין אם למכור מוצר יותר ריווחי (כמו שציינתי הבליוס נמכרת ישירות מהיבואן אונליין דבר שלא משאיר הרבה מרווח לחנויות) או, הם רוצים למכור סחורה תקועה שכבר שולמה. לכן אחת ההמלצות החוזרות שלי כאן, להתנסות לבד עם המוצרים כדי להגיע למוצר הכי אופטימלי לכם. ציינתי מראש שהיא לא עונה לדרישות עקב משקלה וגודלה.
    לגבי הטיולון שעובר את קו הידית, זה קורה בהרבה עגלות, לכן בבייבי בוס (ובעוד הרבה עגלות) הידית מתארכת מעבר לקו וזה המצב שלדעתי צריך להיות, בבליוס גם במצב הכי ארוך המושב מגיע לקו הידית או טיפה חוצה. בבייבי בוס הידית ארוכה מהמושב. לכן המצב בבייבי בוס הרבה יותר טוב. ממליץ לתלות תיק עגלה, למתוח את הידית למצב הארוך שלה ולהשכיב את המושב כדי להבין את כוונתי. כמוכן ישנן חברות שאין להן ידית מתארכת אז הן עושות מושב קצר שמן הסתם לדעתי זה פתרון פחות טוב.
    2. אני לא מייחס חשיבות לחברות/מותגים/עיצוב/יופי. אני מייחס חשיבות לדרישות שהשואל מבקש מהמוצר! מבחינתי גם העגלה שנחשבת הכי אמינה יכולה להיות תקולה בגלל שימוש לא נכון.
    מבחינתי זמן של שנה לעגלה בשוק נותן תמונה למוצר ורמתו.
    גם ספורטליין וגם הבייבי בוס מעל לשנה וחצי בשוק ומראות אמינות מעולה. לגבי בייבי ג'וגר, אני לא ממליץ על המיני ג'וגר הדגם הכי נמכר של המותג מכיוון שהטיולון שלה חד כיווני, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. לגבי הדגם החדש סיטי תור, כמו הסיילו או בייבי בוס הוא חדש ולדעתי דרוש לו מקצה שיפורים רחב, הוא בעיקר לא עונה לדרישה של נוחות הניוד. דווקא אחת ההמלצות החוזרות שלי כאן היא למאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT3, אני רק מציין מראש שחסרונה הגדול הוא משקלה: 11 וחצי ק"ג, לכן ממליץ לבדוק אם זה משהו שהוא קריטי לכם או לא. לדעתי לא אמור להיות קריטי לרוב האנשים אבל אני נוכח לדעת שבישראל זה מאוד קריטי. בגרמניה לדוגמה העגלות הכי נמכרות שוקלות מעל ל-13 ק"ג.
    3. ראה סעיף 1 לגבי מוכרים. מדובר בדגם ישן שיצא ב2009 ועבר מתיחת פנים קלה בסביבות 2011 אם אני לא טועה ואז נקראה סולה 2. מדובר בדגם שכבר לא משווק בארץ כמעט שנה.
    כן מדובר בדגם מעולה ביחס תמורה למחיר ואחת העגלות שהכי המלצתי עליה לתקציב נמוך לאורך השנים. העגלה איכותית, חזקה ואמינה זה דווקא נכון לדברי המוכר. יחד עם זאת ההבדל בינה לדור החדש של העגלות ונשווה לארמדילו שהיא כזו:
    הקיפול יותר מסורבל לביצוע מצריך 2 ידיים ( אבל יותר קל מהבליוס), היא יותר גדולה לאחר הקיפול בכ- 30%, הבד לא מכונס כלפי פנים לאחר הקיפול ונשאר חשוף, ניתן לקפלה עם הטיולון רק לכיוון הנסיעה, סוג הצמיג פחות איכותי מאשר בארמדילו או בבייבי בוס כנ"ל לגבי הקפיצים.
    לדעתי במחיר של 1400 ש"ח מקבלים את מקסימום התמורה לכסף. אם מותחים את התקציב לעגלות בייבי בוס, סיילו, ארמדילו תקבלו עוד יתרונות השאלה אם מצדיקים את ההפרש לצורך שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו