התלבטות בין שתי עגלות וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שתי עגלות וסלקל
    קובי
    12/07/2020

שלום, ושבוע טוב.

אני מתלבט בין 2 עגלות שהן לדעתי פחות או יותר באותה רבה.
    עגלה אחת היא Nuna Triv ועגלה שנייה היא סייבקס פריוס 3.

התלבטות נוספת היא בין סלקלים:
    סלקל Nuna Pipa light הוא הסלקל הקל ביותר בעולם (כ-3 קילו) בעוד שסל קל סייבקס Cloud Q שוקל כפול ממנו אך יש בו כמה מאפיינים שאין ב Nuna. הבנתי גם שסלקל של סייבקס יותר נוח כי יש לו מצב שכיבה.

אשמח לכיוון והמלצה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2020

שלום קובי,

בין העגלות לא הבנתי איזה דגם של סייבקס? יש מיוס 2 או פריאם?
    אני מניח שהכוונה למיוס כי היא יותר דומה לנונה.
    בגדול שתיהן נוחות לקיפול, קלות, קומפקטיות. לדעתי הגלגלים בנונה יותר מוצלחים בגלל הגדול ובמיוס הקפיצים יותר מוצלחים.
    בסך הכללי בעיר שתיהן יהיו נוחות לניוד אך ככל שהדרך תהיה יותר משובשת הנוחות בשתיהן תרד.

לגבי סלקלים, אני לא ממליץ על הקלאוד, אין סיבה לרכוש סל קל (שכשמו כן הוא צריך להיות יחסית קל) כבד. בגדול יותר הייתי ממליץ על סייבקס אטון 5 שלדעתי גם יותר מוצלח מהנונה, גם בטיחותית וגם מבחינת נוחות התקנת הבסיס.
    בכל מקרה שניהם ניתנים לחיבור על מי מהעגלות. כלומר ניתן לרכוש נונה ולחבר עליה סלקל סייבקס או להיפך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות בין עגלות

קובי
    12/07/2020

קובי היי,
    תודה רבה על תשובתך. בסלקלים זה עשה לי את הסדר.
    לגבי עגלות: התלבטתי בין Nuna Triv לבין priam 3 Cibex או Cibex mios 2.
    מה שחשוב לי בעגלה זה:
    1. נוחות לתינוק
    2. נוחות קיפול/פירוק/הרכבה
    3. נוחות נסיעה (גלגלים ובולמי זעזועים טובים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    12/07/2020

שלום קובי,

הפריאם רחוקה מלענות לדרישות. היא משמעותית יותר כבדה, משמעותית יותר מסורבלת לקיפול וגם יותר גדולה לאחר הקיפול. היתרונות שלה עבור כל החסרונות האלו, היא יותר נוחה לניוד, יותר מרווחת לתינוק ולכן לדעתי יותר נוחה. לכן זו שאלה של מה סדר העדיפויות.

ביו מיוס לנונה, לשתיהן אמבטיה ממוצעת בגודל אך למיוס יש רשתות אוורור יותר מוצלחות., בשתיהן יש טיולון רשתי (שאני פחות אוהב), הנונה מעט יותר קלה, יש לה גלגלים יותר איכותיים אבל מצד שני למיוס יש קפיצים יותר איכותיים. לנונה יש ידית טלסקופית שלדעתי יותר נוחה להורים (בעיקר עם יש הפרשי גובה) ומקלה בעליה וירידה ממדרכות גבוהות.
    הנונה מתקפלת עם הטיולון לשני הכיוונים.
    ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל עגלה, לטייל בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לנסות לתפעל (לפרק ולהרכיב אמבטיה, טיולון וסלקל אם קונים עם סלקל), לשנות מצבים בטיולון, לקפל לבד יחד עם טיולון ולבדוק ברכב. לאחר אלו תוכלו להגיע למסקנה מה נוח ונכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו