התלבטות לגבי עגלה נוחה קלה ויציבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה נוחה קלה ויציבה
    מאיה
    13/07/2020

היי קובי,
    מתלבטת לגבי עגלה לילד ראשון. עדיפות ראשונה, הנוחות לילד.. שתהיה קלה יחסית, אך יציבה. ולא גדולה, כי אני עם סוזוקי סוויט.
    ראיתי שאתה ממליץ על הספורט ליין/ XL סיילו, טייגר בייבי בוס.
    אשמח לדעתך גם לגבי כיסא בטיחות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/07/2020

שלום מאיה,

אכן מדובר בעגלות שנותנות תמורה מעולה לכסף. אם משקל חשוב אז דגם אפשר ללכת על דגם הבובקט של בייבי בוס כי זו העגלה הכי קלה מכל הדגמים שציינת. משקלה 8.2 ק"ג, הטייגר 8.7 ק"ג והסיילו אקס.אל 10.2 ק"ג. מבחינת יציבות אין בעיה באף אחת מהן כי היתרון הגדול של שלושתן שביחס לעגלות קטנות וקלות הן מגיעות עם קוטר גלגל גדול יחסית שמקנה יציבות וגם נוחות בניוד.
    שלושתן יכנסו ללא בעיה לסוויפט.

מבחינת כיסא בטיחות: אני ממליץ על 2 אופציות: צ'יקו נקסטפיט בגרסאות הזיפ או כל דגמי ברייטקס קליקטייט כאשר מכולם אני הכי ממליץ על הבולווארד שהוא דגם הביניים, גם המרתון מצוין אם לא רוצים לטפס בתקציב, מדובר בכיסאות יחסית יקרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מאיה
    13/07/2020

תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו